Speler furette1 plaatste een bericht op 08/06 10:35 op het MadLotto Forum: verslaafd aan spelletjes........ Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  4 9 15 16 31 48  : Winnaars : 828 

onderwerp:  verslaafd aan spelletjes.......
furette1
34 
08/06/2019 10:35:22

Ik ben ziek, maar ik genees mezelf!!! Ik heb besloten om een week niet zo veel te spelen, gisteren heb ik helemaal niet gespeeld!!! moeilijk, moeilijk, moeilijk!!! vooral om de ranking in de challenges te zien!! Het is waar dat meer dan 6 uur per dag spelen (3 uur op pc en 3 uur op console, soms meer) zelfs in pensionering, ik moet toegeven dat het te veel is .... en dan, met de zomer gebeurt, is het beter om uit te gaan dan opgesloten te blijven... Gelukkig speel ik geen spellen zoals casino's, loterijen, poker enz... Ik weet niet zeker of het erg goed is... Zijn er spelers zoals ik op het forum en zo ja, konden ze gemakkelijk met elkaar redeneren? Ik geef toe dat het voor mij bijna een drug is! Goede dag allemaal en goede games (redelijk !!)

furette1
34 
12/06/2019 11:09:26

hallo, 5 keer per week vanaf 7 uur ga ik naar de club om 1 uur te sporten (roeimachine, tapijt en soms een beetje krachttraining), als het mooi weer is ga ik de honden uitlaten met mijn man (hij gaat daar alleen als het weer is: het is niet nodig om allebei te vriezen!) en aangezien ik al het huishouden doe en koken, is het uitlaten van de honden zijn "job"! Maar vroeg opstaan en laat naar bed gaan, dan blijft er veel tijd over op de dag... maar het is waar dat ik het wat rustiger aan doe met de spellen, ik speel een paar snelle spellen zoals de loterijen, dat doet het niet betaal niet veel Game Punten maar het gaat snel, behalve op Wonderz waar er niet erg snelle spellen zijn. Het is waar dat we verstrikt raken in de games, en nog meer in de games op de xbox omdat we de "missies" ten koste van alles willen voltooien en als we "gedood" worden, willen we opnieuw beginnen totdat we succes hebben! goede dag voor jou en ... goede games !!!

d43mon67
10/06/2019 14:50:17

Heel moeilijk om je echte op te rapen, het is zo verslavend dat je het scherm natuurlijk niet wilt verlaten, buiten genieten, dat is wat het leven ons het beste heeft gegeven! dus je moet vooral je kont schoppen en je hoofd naar buiten steken 😈, als je 's avonds terugkomt, kun je terug naar je televirtualiter :D gewoon een beetje hulp (omdat ik niet zo goed geplaatst ben om een voorbeeld te geven hahaha 😂) Wanhoop niet het leven is mooier als je er echt van geniet dan wanneer je er virtueel van probeert te genieten, maar ik weet zeker dat je het eindelijk hebt begrepen 😎 alles is gezegd, mijn antwoord is te geven, lekker buiten

mado31
10/06/2019 14:03:12

HALLO, want ik breng veel tijd door met spelen op verschillende sites, maar vergeet niet om mijn 5000 stappen per dag te doen vandaag, het zal meer dan het dubbele zijn, om voor het huis en de tuin te zorgen enz. Er zijn dagen dat het waar is dat het een beetje opzwelt, vooral als je het aantal Game Punten ziet dat nodig is om een klein cadeautje te krijgen. Goedemiddag, ik ga nog eens 5000 stappen zetten om mijn auto terug te krijgen.



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden