Speler diapositif plaatste een bericht op 09/02 11:49 op het MadLotto Forum: Woord bonussen. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  2 9 20 31 45 49  : Winnaars : 665 

onderwerp:  Woord bonussen
beletegirl
17 
09/02/2006 19:49:19

Hallo tot u ben ik ook teleurgesteld en net als u ga ik hem nu ontmoedigen het is een tijdje geleden dat ik om persoonlijke redenen heb gespeeld en ik ben erg blij om terug te komen om te spelen Ik zie de daling in punten het is goed ommage maar ik vertrouw MadWin als ze het gedaan hebben is het om een goede reden dat het hier is als niet goed te blijven spelen op deze geweldige site, ook al is het maar bye.

gisoux11
09/02/2006 15:54:52

Ik ben het met u
eens om grrrrrrrrrrrrrrr te spelen! 😈 😈 😈😈😈😈😈😈

joujou007
113 
09/02/2006 14:47:43

Zie 3 keer minder mdps! Hi Slide πŸ˜ƒ Ik

moet toegeven dat ik ook erg teleurgesteld ben. In het verleden, zoals je zegt, kon je soms hopen om meer dan 500 gekke punten te winnen (het is toch al voor mij gebeurd) en dat is wanneer ik de WHY of the HOW begrijp! Laten we 400 mdps / spel x 15 spellen / dag, doe de berekening, het is niet slecht en niet erg evenwichtig in vergelijking met de andere "beste scores" van de andere spellen, moet het worden toegelaten. Nu denk ik dat we zelfs de 200 mdpts per spel kunnen vergeten! πŸ˜‚ (ja, het is beter om er om te lachen πŸ˜‚) Vanaf nu
zouden nieuwe Madwinianen die graag Bonus-Mots willen spelen, er goed aan doen om uitstekend te zijn op dit gebied, anders is het spel niet de moeite waard, denk ik tenminste.
Juist dit contrast tussen daarvoor en daarna heeft ons teleurgesteld! (Ik had een verandering verwacht, maar niet zo'n ondergang!)
Het is nog steeds vervelend.... Ik ben teleurgesteld aan de ene kant, maar ik realiseer me ook dat het team zijn best doet "om MadWin's duurzaamheid te verzekeren".
Maar wat denkt u van "het garanderen van de trouw van de Madwinisten", want zonder hen..... (sorry dat ik geen zin heb om MadWin te "stromen", maar ik heb het al een tijdje op mijn hart)
Ik denk dat ik wacht op een paar nieuwe (meer positieve) veranderingen, maar voor nu, en om Patouille gerust te stellen (πŸ˜‰ dank je wel voor je bericht Pat 🌹), ben ik van plan om op Madwin te blijven, en MadWin blijf bonuswoorden spelen (wat echter mijn favoriete spel blijft). πŸ˜‰ Kom op

, laten we bij elkaar blijven Slide! πŸ˜ƒ

diapositif
359 
09/02/2006 11:49:38

Zeer teleurgesteld door de nieuwe toekenning van Madpoints voor het Word Bonus spel, raad ik dit spel niet langer aan aan degenen die hopen veel punten te winnen.
Gemiddeld verdienen we de helft meer punten dan in het verleden.
Jammer, jammer, jammer! (Duivel)
Oprecht.



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

Β© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden