Speler aurel2638 plaatste een bericht op 23/09 18:28 op het MadLotto Forum: Le Geek Malin.com is op zoek naar gepassioneerde en gemotiveerde schrijvers. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  2 3 9 35 46 48  : Winnaars : 819 

onderwerp:  Le Geek Malin.com is op zoek naar gepassioneerde en gemotiveerde schrijvers
aurel2638
23/09/2013 18:28:24

Hallo iedereen,

ik ben op zoek naar gepassioneerde schrijvers om mij te helpen een project te realiseren dat mij na aan het hart ligt.
Onlangs heb ik de LeGeekMalin.com site ( http://adf.ly/VpEUG ) gemaakt en ik wil graag alles wat ons interesseert op de site groeperen.
Helaas weet hij dat dit project zeer ambitieus is voor één persoon........
Als je een passie hebt voor tv-series (bijvoorbeeld GoT), muziek in het bijzonder, Geek-films (bijvoorbeeld Lords of Rings) of gewoon videogames, neem dan contact met mij op.
Ik zal zorgen voor het retro-gaming gedeelte omdat ik er verslaafd aan ben. Maar al het andere is beschikbaar voor iedereen die Frans kan schrijven, in alles geïnteresseerd is en zijn Geek-cultuur wil delen.

Het spreekt voor zich dat dit alles in eerste instantie vrijwillig zal zijn, maar als het te groot wordt, zullen we het samen bespreken! lol

Dank bij voorbaat aan allen die zullen antwoorden.

Klik op deze link om het reeds uitgevoerde werk te zien: http://adf.ly/VpEUG

miguelita
92 
28/09/2013 00:56:12

Goede avond Aurel

Ja, het is beter om geleidelijk te gaan, zonder zich te verspreiden in een hoeveelheid van top-of-the-range apparatuur en dat het goed is om een andere fase te ondernemen en te maken, want succes is de basis van geduld en met een zekere perfectie (ik zeg zeker) het doet me denken aan een toekomstige startup, met de veelzijdigheid van de onderwerpen, het is dat je de solide basis nodig hebt, en dan blijven meesters, want zodra je begint te gaan publiek .... en als aandelen worden verdeeld..... Maar je bent een advocaat, zelfs op zeer jonge leeftijd zou je het net zo goed kunnen doen als een 50-jarige CEO, omdat je innovatieve en dynamische ideeën hebt. Ik verwacht omdat ik het zie floreren.
Ik heb geen advies te geven, maar ik wil graag praten! Heb een
goede avond

aurel2638
27/09/2013 08:53:19

Elk idee is goed om mee te nemen!
Om het eenvoudig te maken, de zoektocht naar redacteuren en webdesigners bracht me 3 mensen met een ongekende dynamiek!
De thema's van onze onderwerpen zijn gekoppeld aan de passies van ieder van ons. We zullen alleen praten over wat we echt leuk vinden. Wat de bioscoop betreft, ben ik van plan om op een dag een speciale sectie te creëren, maar op dit moment, bij gebrek aan een redacteur.......
Uw vraag was niet onverschillig, we worden niet gesponsord, ook al zouden we dat graag willen zijn........ De financiering van ons steeds meer amoebe project zal voor ons een probleem worden! :)
In ieder geval dank ik u voor de tijd die u heeft besteed aan het doorbladeren en analyseren van onze website.
Voel je vrij om je suggesties voor de toekomst te delen, een community site is ook en vooral dat!
Cdlt.

miguelita
92 
26/09/2013 21:07:53

Goede avond Aurel

Omdat het een nieuwsgierige natuur is over alle onderwerpen en soms verschrikkelijk subjectief, nou ja, het is een groot genoegen om uw site te bezoeken. Gefeliciteerd, op dit moment gaat het om een hoge mate van techniek, vod schrijvers van hun schrijfstijl zijn of lijken mij zeer "agile" over onderwerpen.
het essentiële is eenvoudig beschreven, gemakkelijk te begrijpen omdat de zinnen niet verspreid zijn, goed gericht op het onderwerp.
Echt een aanrader om er eens een kijkje te gaan nemen ! ! Het is heel duidelijk en mooi ! Het is heel duidelijk en mooi ! (vs moet zeker worden gesponsord) antwoord me niet, ik ben indiscreet.
na deze iphones ap foto's etc.......... AUTO TV? Er is een peiling naar keuze, gaat u "mandatarisme"
met de auto doen? OR COMPARATIEF eenvoudig. Voor de muziek? Bioscoop, van

harte welkom

aurel2638
26/09/2013 09:06:13

Bedankt voor het advies, ik had erover nagedacht en we zijn nu met z'n vieren over het project, maar ik wacht nog steeds op enkele andere enthousiastelingen om 2 of 3 gaten te vullen over zeer specifieke onderwerpen.
Ik dank u in ieder geval voor uw hartelijke ontvangst en stel voor dat u onze ontwikkeling, die al begonnen is, op de voet volgt! Nieuw logo, nieuwe architectuur..... kortom, niets dan schoonheid!
Om dit te zien is het hier: http://adf.ly/VpEUG

miguelita
92 
26/09/2013 08:52:45

Donostia heeft gelijk! Je moest er wel over nadenken en je bent een "headhunter" zoals grote bedrijven dat in het verleden deden of deden ! Veel succes op de netwerken!

Donostia
34 
24/09/2013 14:21:08

als u op zoek bent naar mensen, maak dan gebruik van sociale netwerken! super efficiënt om informatie heel snel over te brengen!

miguelita
92 
24/09/2013 13:26:38

geld rotten man, en zijn gedrag maakt dat hij zijn buurman negeert, hij draagt richtingaanwijzers!

miguelita
92 
24/09/2013 13:20:09

zeer goede site, zeer jong, vol goede ideeën, niet alle advocaten zitten vast, bewijs!

Tot later, want ik moet naar de lunch vliegen!




DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden