Speler webmaster plaatste een bericht op 05/12 10:01 op het MadLotto Forum: NIEUW! Eldorado buit spel. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  2 9 20 31 45 49  : Winnaars : 665 

onderwerp:  NIEUW! Eldorado buit spel
webmaster
1629 
05/12/2011 10:01:00

Hallo 🙋, We hebben

zojuist een nieuw buitspel uitgebracht: Eldorado on MadwinMadWin Trésors de lAtlantide on Quoverbis QuoVerbis Hour on CadovillageCadoVillage

Duik in deze 3 verschillende werelden: Machu Picchu, Atlantis en de bijenkorf 😎

In het eerste niveau van het spel, ontdek bonussen, punten en medailles / VIP passen. Om toegang te krijgen tot het tweede niveau van het spel, moet u een medaillon / Vip-pas in verband met de crypte / VIP-kamer te vinden. Natuurlijk, hoe krachtiger uw medaillon/ VIP-pas is, hoe hoger uw winst zal zijn.

U kunt tot 2.000 euro winnen in de belangrijkste crypt/vip-kamer door 3 of meer personen op een rij te winnen.

Veel succes en goed spel!

Het web


cricri04
329 
05/12/2011 10:45:22

Zoals gewoonlijk is het altijd, heel, heel, heel erg mooi! Gefeliciteerd aan het hele team!
(Aan de andere kant is het nog steeds jammer dat alles slechts een recycling van de spellen van de maand is..... Ik ben verbaasd dat ik nog geen cashcube heb gezien!!!)

Op het spel, ik denk dat er enkele zwarte vlekken:
- De vernieuwing van het raster die de ontdekking van de 2 tijger en slang medaillons vereist. Als de tijger aan het begin van het spel wordt gevonden, weet ik niet zeker wat je wilt klikken om het equivalent te vinden in 12 van de 13 gevallen van een CAL buit 6 credits, terwijl het klikken op het spel 14 credits kost.... zo veel om CAL te spelen en bovendien hebben we minstens de keuze van het cadeau!
Ik denk daarom dat de vernieuwing van het rooster moet worden gedaan voor de ontdekking van de tijger.
- Er is een grotere ongelijkheid in inkomsten op deze versie. (Groter raster, minder belangrijke winst met de buit in 12 van de 13....)
- De status van master. Ik vond het al een schande voor de meesters, maar hier is het nog meer! Waarom geven de crypten van de meester niet de 10% terug? Zo veel, op de meesters, is er de bonus "keuze van de meester" die een voordeel geeft om als meester te blijven spelen (..... behalve dat met slechts 4 vierkanten, de keuze snel wordt gemaakt!) maar op Eldorado, is er geen interesse om te blijven spelen als een meester en daarom ofwel je stopt met spelen of je speelt met het account van een andere site. Deze regel is dus een beetje dom!

Anders zeg ik weer eens bravo!!! De site is de afgelopen weken sterk vernieuwd..... tot ons grote genoegen!



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden