Speler fpothier plaatste een bericht op 11/11 18:03 op het MadLotto Forum: gratisCatch A Prize. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  15 25 37 38 40 49  : Winnaars : 812 

onderwerp:  gratisCatch A Prize
fpothier
11/11/2011 18:03:59

Goedenavond

Al enkele dagen is het onmogelijk om de Catch A Prize vrije Catch A Prize te vinden: is het een schattenjacht? 🤔 Het

zou gemakkelijker zijn om het op zijn kant te zetten met de Catch A Prize cache.

Goedenavond 🙋 Frédéric

careaboutbi
05/01/2012 19:22:55

Het is waar dat deze pop-up berichten vervelend zijn..... er is geen eenvoudige kleine x in de hoek waarmee je ze kunt sluiten.... je moet absoluut de link volgen zodat het venster sluit.... maar zoals je zegt was ik ook niet in staat om het te sluiten en moest ik mijn deel opgeven!

fpothier
04/01/2012 00:13:11

Goedenavond en gelukkig nieuwjaar!
Ik kan de gratis Catch A Prize vinden door op de banner te klikken die verschijnt en waar deze is gemarkeerd: niet te missen en hieronder: trend. Wanneer u op het laatste nummer klikt (er zijn er op dit moment 5 op CadoVillage) komt u de Catch A Prize tegen. Op de andere sites is het hetzelfde: MadWin en QuoVerbis. Maar het is waar dat het in het begin een puinhoop was.
Op dit moment zijn het de pop-up vensters die openen bij het verbinden en die ik niet kan sluiten omdat het bericht zich niet registreert, dus ik heb niets om verder te gaan en ik heb geen toegang tot de site.
Soms werkt het, dus ik wanhoop niet.
Goede spelletjes.......

careaboutbi
03/01/2012 22:14:42

Ik weet hoe ik op de tab 'Free Games'' kan klikken en ik kan natuurlijk met beide ogen lezen, schrijven en kijken! Het GRATIS Catch A Prize spel is er niet, het is niet omdat je niet hebt gezocht!

Aan de andere kant is het me gisteren gelukt om het te spelen, want in de "Trends" die er verschijnen, had een speler iets gewonnen dus ik kon er op klikken en slaagde erin om het te spelen, maar als ik er terug wil gaan heb ik er geen mogelijkheid toe. Ik heb de spellink zelfs opgeslagen in mijn favorieten en als ik het probeer te openen, meldt het me op het tabblad Gratis spelletjes.

Hoe dan ook, bedankt voor het proberen, maar ik laat me gaan 😉

webmaster
1629 
03/01/2012 18:21:46

Hallo

, er is geen verschil tussen Quebec en elk ander land, onze site is precies hetzelfde, ongeacht waar u hem raadpleegt. Klik op het tabblad "Gratis spelletjes" en je ziet het verschijnen tussen de andere spellen.

Het web'.

careaboutbi
03/01/2012 03:53:40

Nee Nee Nee! Het is nog steeds niet opgelost! Het spel wordt niet weergegeven op de site en ik geloof dat dit komt omdat ik op de Quebec versie van de site ben! Anders geen verklaring mogelijk! Jammer voor de klantenservice toch al zal het voor mij nog steeds onmogelijk zijn om het te spelen.... Ik denk niet dat ze de regels voor mij zullen veranderen:)

Hoe dan ook bedankt ^^^^^^

webmaster
1629 
02/01/2012 10:17:39

Hallo careaboutbi 🙋, Is uw

probleem opgelost? Heeft u de gratis Cache-A-Lots kunnen vinden? Om het te vinden, klikt u op het tabblad 'gratis spelletjes'.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice.

Hebben een goed spel!

Het web'.

careaboutbi
27/12/2011 03:36:36

Waarom heb ik geen toegang tot de Free Catch A Prize? Ik vind het nergens! Ik heb elke hoek van de site doorzocht, elke link in het leven van mensen gevolgd, maar ik heb het niet begrepen! Is het omdat ik op MadWin Quebec zit? Omdat ik ook geen toegang heb tot het Tic Tac venster of de tombola's..... eigenlijk is het niet zo dat ik er geen toegang toe heb maar ik heb ze niet. In ieder geval verbiedt de regelgeving mensen uit Quebec of België om geschenken te ontvangen van loterijen of etalages omdat het zogenaamd "illegaal" is, dus het is normaal, ik denk niet dat we ze kunnen vinden.

Maar de gratis Catch A Prize is gratis, dus waarom kan ik er niet naartoe gaan, of zelfs niet vinden op de site?

aude91
27 
15/11/2011 10:41:33

De gratis potvis met de gratis spelletjes vind je hier
: https://www.MadWin.com/madwin.com/madwin/playbox/front-of-flash games/front-of-flash games.asp



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden