Speler quojb plaatste een bericht op 17/09 10:02 op het MadLotto Forum: De afdaling naar de hel gaat verder!. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers - Pagina 2

Laatste loting  7 12 17 21 22 44  : Winnaars : 797 

onderwerp:  De afdaling naar de hel gaat verder!
RAMILO
22 
08/06/2012 10:46:37

Voor het kleinste cadeautje heb je inderdaad veel Game Punten nodig.

Persoonlijk heb ik het idee opgegeven om te spelen om prijzen te winnen (ik speel op een andere site voor prijzen) en ik speel alleen voor de lol op QuoVerbis .


Elke dag heb ik een kleine bonus van 30 Game Punten en elke week 230 bonus, maar de kleine dvd van 2 euro "kostte" voorheen 138700 Game Punten , nu 166000 Game Punten , we krijgen kruimels om 4 keer meer terug te nemen, bedankt MadWin !

cmdtpb
159 
04/06/2012 13:00:47

bedankt cmdtpb voor het bericht.

het is waar dat we ons raster in Game-tegoed moeten kunnen kiezen.



Vraag aan DreamCentury ( QuoVerbis ): hier is een verzoek dat vele malen is gedaan, maar geen reactie van jou: waarom laat je spelers hun rooster niet kiezen in de " Game-tegoed "-modus?

Carmenetc
31/05/2012 15:52:04

Voor het kleinste cadeautje heb je inderdaad veel Game Punten nodig.

Persoonlijk heb ik het idee opgegeven om te spelen om prijzen te winnen (ik speel op een andere site voor prijzen) en ik speel alleen voor de lol op QuoVerbis .

nicolefrance
202 
30/05/2012 19:07:26

ja, duizend excuses, mijn berichten kwamen waarschijnlijk wat laat terug!

Dit verandert niets aan de problemen die aan het licht zijn gekomen, namelijk dat ik nu geen cadeau meer heb behalve één keer toen ik erin slaagde (dankzij Game Punten gegeven door aardige vrienden) om met Game Punten te kopen (ik vertel je het nummer niet) om een ongelukkig houten fluitje te krijgen voor mijn kleintje!

Het is echt teleurstellend om zo'n klein object te zien, ik dacht tenminste dat het vogelgeluiden maakte enz. maak je geen zorgen, nee, het is een fluitje met een schrille kreet, alleen dingen: de kleuren zijn scherp maar dan ben ik teleurgesteld zoveel Game Punten daarvoor, ik probeer nog wel Game Punten te houden voor een dvd of een kleine cheque maar nee (niets van dat alles) elke dag: het is plat rustig.....
Vroeger hadden we in ieder geval interessantere batches. Qaunt at the Pub non-stop zodra ik open ga!

Kusjes

nicolefrance

diapositif
359 
30/05/2012 08:02:57

Ik ben ook gepensioneerd nicolefrance, ik ben een vaste klant op het forum, en ik denk niet dat je berichten worden gewist, daarvoor zouden er goede redenen moeten zijn, beledigingen of persoonlijke advertenties bijvoorbeeld.

Soms verschijnen de berichten na een paar dagen, maak je geen zorgen.

Kusjes voor jou en goede games.




nicolefrance
202 
29/05/2012 23:37:30

Bedankt webmaster,

Het is leuk om me te zeggen "ooit komt het", ja, de ene dag, maar ik reken niet op de volgende dag, ik leef van dag tot dag en ik ben er blij mee!

Nou, ik blijf niet langer mopperen maar geef toe dat iedereen denkt zoals ik, ik ben niet de enige die zegt dat de prijzen "mini's, mini's" zijn en als je wint, is het zeldzaam, tenzij je koopt maar nog steeds een grote nodig hebt aantal Game Punten (onmogelijk als je geen Credits neemt, dus ik neem niet, ik kan het me niet veroorloven!
Je moet weten dat gepensioneerden heel zorgvuldig leven en nogmaals, ik ben niet de meest ongelukkige maar ik ben ook niet de "gelukkige", ik dacht dat ik een goed pensioen zou hebben en helaas, het leven besliste anders!

Ik, ik denk niet dat ik veeleisend ben, maar een klein geschenk, hoe klein ook, is leuk, maar op de loterij, wat denk je? niet zoals degene die is opgezet!

kusjes en succes
nicolefrance

webmaster
1629 
29/05/2012 17:29:01

Hallo hallo

er is geen bericht verwijderd, neem een kijkje!

Wat betreft geschenken, je bent elke maand enkele duizenden om geschenken te winnen zonder te "investeren". Het vergt geduld, soms geluk, dat is zeker, maar de beloning is altijd bij aankomst.

Goede spellen!
Het web'

nicolefrance
202 
29/05/2012 15:38:59

Ik antwoord op het vorige bericht en op de anderen in de hoop dat mijn bericht zal passeren want het lijkt mij dat de laatste is verwijderd, het is niet chic denk ik!

Ik ook, ik begin een van de trouwe spelers te worden en niet veel in de loterijvensters of je moet de geschenken kopen met de Game Punten en daar is het "katoen" je moet duizenden Game Punten hebben om een geschenk te krijgen en nog een dvd voor kinderen, de verf, het setje geurkaarsen en zelfs de doos met schroevendraaiers die mij van pas kunnen komen, helaas (onmogelijk) anders moet je kopen en in dit geval: het is beter om in een winkel te kopen op " promo" is veel goedkoper. Net als jij ben ik over het algemeen teleurgesteld en denk erover om het op te geven!

Ik had een soort "troostloterij" aangeboden voor trouwe klanten of aardige donateurs maar daar is het elke keer stil!

kusjes voor jullie allemaal
nicolefrance

cmdtpb
159 
29/05/2012 08:44:56

🙁y):BRILJANT idee🙁y): slide!
Het zou het mogelijk maken om fans van bonuswoorden, die het beu zijn om pinda's in de betaalde modus te verzamelen, ertoe te brengen Credits terug te kopen (terwijl de 'moeilijkheid' van rasters anders blijft dan de gratis modus, het argument van DreamCentury om deze onhaalbare rasters te rechtvaardigen 🙁 n):)...

kocur
27 
28/05/2012 14:39:20

kijk ook naar de prijzen van de cadeaus: de dr House dvd box - 1 jaar geleden: Game Punten , vandaag: Game Punten ....



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden