Speler hammouti plaatste een bericht op 22/04 15:18 op het MadLotto Forum: Hoe kan ik cadeaus winnen?. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers - Pagina 2

Laatste loting  2 18 21 38 39 44  : Winnaars : 848 

onderwerp:  Hoe kan ik cadeaus winnen?
akyzum
573 
13/10/2011 15:21:44

Hallo
ik weet niet wanneer je verjaardag is, de mijne is net voorbij en de site bood me 500 verjaard
agspunten.

hoolygan2
12/10/2011 13:17:01

Ik stel de site voor om ons te belonen met een paar honderd punten ter gelegenheid van onze verjaardagen ! Het zou leuk zijn ! Bedankt voor het lezen van mij !

lanterne83
60 
25/04/2011 13:21:34

Je moet zo regelmatig mogelijk spelen, minstens de 15 spellen die dagelijks 👏offertes zijn, meer als je spellen koopt! En je verzamelt gekke punten.

U kunt uw prijzenpot ook verhogen door een rij te nemen in het Tic-Tac-venster en wanneer u wint, heeft u een goed aantal punten: u weddenschap een bepaald aantal punten dat u op elk moment kunt terugwinnen door de rij te verlaten en dan wacht u elke dag op uw plaats om vooruit te komen door elke dag uw inzet te valideren. Om dit te doen, moet je er zeker van zijn dat je ijverig bent. Een gemiste dag in de validatie (slechts één klik!) en wij betalen u de weddenschap terug, u bent uit!
Dit is de normale regel, maar op dit moment vanwege een onderhoudsprobleem is de validatie van de rang automatisch, het is niet nodig om daarheen te gaan.
🙁y):Voordeel: u hoeft zich geen zorgen te maken dat u er elke dag over nadenkt.
🙁n):Nadeel: je rang gaat niet snel vooruit omdat het in normale tijden, rekening houdend met de weglatingen van andere spelers, goed werkt.
Maar de mislukking zal niet eeuwig duren!

Daar zal je je gekke punten verzamelen en kan je naar de cadeaus sectie gaan. 🙂 Daar heb

je 2 opties: 1-

je hebt veel punten, je "kopen" een geschenk uit de voorgestelde lijst die vrij regelmatig verandert 2-

je kunt je punten op de loterij, de geschenken zijn op ongeveer 10% van hun waarde in punten, maar ze zijn er niet allemaal. Als je willekeurig wordt getrokken win je het geschenk, anders krijg je de punteninzet opnieuw bijgeschreven, waardoor je opnieuw kunt beginnen. Dus niets te verliezen!

Het 1e geschenk is op 3210 punten, het is een magneet voor de super krachtige koelkast, daarna gaat de senséo omhoog, de senséo is à🤢 448 820 punten!
Er is een keuze!

Een ander punt van verduidelijking, de geschenken worden gratis verzonden, geen verzendkosten te betalen, het zijn echt geschenken! Voor zover ik weet is het een van de weinige sites om dit te doen.

Ik denk dat ik een korte samenvatting heb gemaakt, het is aan jou om te spelen tussen de vele spellen die worden aangeboden.
Welkom 🙋dans Madwin MadWin hoop dat je snel terugkomt op het forum om te zeggen wat je gewonnen hebt!

Vrolijk Pasen en niet te veel misbruik. 🍸🍻🍻🍻🍸..... chocolade !


sunred
116 
23/04/2011 02:57:07

Hallo iedereen
die ik een nieuw lid ben en ik wil weten hoe ik cadeaus kan winnen (afgezien van toernooien)
, bedankt bij voorbaat 🙋

Hallo Tunesië,
alvorens na te denken over geschenken, spelen elke dag, kopen credits als je kunt, zodat u uw scores sneller, na.....



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden