Speler webmaster plaatste een bericht op 02/11 16:56 op het MadLotto Forum: Nieuwe CASH CUBE : Minstens één winnaar per uur!. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  4 9 15 16 31 48  : Winnaars : 828 

onderwerp:  Nieuwe CASH CUBE : Minstens één winnaar per uur!
webmaster
1629 
02/11/2010 16:56:21

Hallo 🙋

Nog een nieuwe feature op Cash Cube!
Vanaf nu wordt er minstens één Cash, Cash Max of Labyrinth Bonus per definitie elk uur op het Wheel gewonnen!
Een teller geeft constant de maximale resterende tijd voor de volgende winnaar aan!

Deze teller (die "veteranen" goed kennen!) vervangt de Progressieve Cheque die op het wiel werd aangeboden.
Trouwens, aangezien de cheque in kwestie nog niet gewonnen was, zullen we deze als Cash Cube chips uitdelen aan degenen die aan het spel hebben deelgenomen. U wordt op de hoogte gehouden via de Klantenservice.

Goede spelletjes!
Het web'.

Datum van uitgave van het bericht 02/11/2010 16:58:01

cricri04
329 
10/11/2010 14:00:17

Geen harde gevoelens en ik was op geen enkel moment beledigd, ik wilde alleen maar zeggen dat ik je erg nieuwsgierig vond en niet echt nieuwsgierig naar alle spelers!

Om "mijn levensverhaal" te vertellen, had ik "over MadWin! 😉 Ook al heb ik veel plezier in het spelen, mijn leven draait gelukkig niet alleen maar om dat!!!

lapinkausangvert
246 
10/11/2010 11:50:55

Goedenavond,

een snelle vraag over de cashcube:
ik kocht credits en kreeg het bericht dat ik toegang kon krijgen tot dit spel, maar als ik op een van de vakjes klik, krijg ik het bericht "je kunt niet in de cashcube klikken.
Waarom ik niet kan klikken, wat moet ik doen? 🙁 Dank

u voor uw antwoorden.

Lilido



🙋 Voordat


je op de geldkubus klikt, moet je eerst het wiel draaien. Als je een contant geld, max. contant geld of doolhof maakt, heb je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot je doolhof (of om 10 of 20 euro voor het geld te kiezen) en de dobbelstenen te gooien. Als je op plein 63 aankomt, heb je tot nu toe 150 euro verdiend of, als alternatief, een klik in de geldkubus.

Veel succes aan u en goede games.

🙋

lapinkausangvert
246 
10/11/2010 11:45:39

Ik ben nog steeds niet van plan mijn leven op het forum te vertellen! Laten we stoppen met het subjectieve en in de constructieve opmerkingen blijven!!!!
Ik vind je ook een beetje te gefocust op mij. Je viel op mij voor een slechte ongelukkige dobbelsteenworp die niet werd uitgevoerd, maar aan de andere kant, elianeblon die 6 geschenken op het labyrint wint in 5 minuten tijdens hetzelfde spel van geldkubus, dat maakte je niet aan het praten!!! !

Ik zou maar één ding voor mezelf willen zeggen en waarvan ik denk dat dat voor iedereen zou moeten gelden: niets zou belangrijker moeten zijn dan het plezier van het spelen... tijdens het spelen!



Hallo Cricri,

Blijkbaar heb ik je door mijn bericht beledigd en bied ik mijn excuses aan.😔


Ik vroeg je echter niet om je levensverhaal op wat voor manier dan ook te vertellen (tenzij je leven helemaal om MadWin en Cashcube draait, en als dat zo is, is het jouw keuze die ik volledig respecteer).

Het plezier van het spelen moet het plezier van het spelen blijven, maar dat weerhoudt ons er niet van om te proberen de andere spelers te begrijpen. En weet ook dat het niet is omdat je de bijnamen van bepaalde spelers in de geschiedenis van de spellen niet ziet, dat ze niet spelen. Ik herinner je eraan (hoewel je het al weet) dat alleen de bijnamen van de winnaars van een cash, cash max of labyrint verschijnen. 😂😂😂

Hier hier.

Kom op cricri, zoals 2loup1 zegt, zonder hard feelings. 🌹🌹🌹

lilido77
09/11/2010 23:13:46

Goedenavond,

een snelle vraag over de cashcube:
ik kocht credits en kreeg het bericht dat ik toegang kon krijgen tot dit spel, maar als ik op een van de vakjes klik, krijg ik het bericht "je kunt niet in de cashcube klikken.
Waarom ik niet kan klikken, wat moet ik doen? 🙁 Dank

u voor uw antwoorden.

Lilido

calop06
611 
09/11/2010 22:12:13

Hallo claudie 🌹 Misschien is

zijn koopkracht afgenomen 😀😀 Ik blijf volharden en

teken dat ik tegen deze oplegging ben om ons chips te geven bij het kopen van credits op de drie maanden durende wedstrijd 😈 Gratis voor ons om ze te

spelen als een krediet op een ander spel 👏👏👏👏👏👏 Goede avond 🎤


Datum van uitgave van het bericht 09/11/2010 22:13:29


pop50
492 
09/11/2010 18:26:10

🤕Hercule is terug............ Ik denk dat het klaar is, de volgende spellen kunnen een duel zijn tussen eliane, cricri en die beroemde hercule!

calop06
611 
09/11/2010 15:17:50

Hallo cricri 🙋 Jij bent

de enige grote speler die op het forum tussenbeide komt, daarom ben jij voor mij de enige die ons uitleg, informatie etc....... Ik wil u nogmaals bedanken 😎

Inderdaad, ik heb het gemerkt voor elianeblon, maar ik vond hier geen bericht van hem en ik vind het jammer dat 😡 Hij of zij het leuk zou vinden als alle spelers problemen zouden ondervinden en het zou leuk zijn voor de Madwin-gemeenschap om deze recensies, zijn lof enz......

Tot slot, ik laat u de volgende winst, want in plaats van vooruit te gaan, ga ik terug op het spel van de gans 😈 Geen

harde gevoelens 😎 Goed einde

van de dag naar alle 🎤





cricri04
329 
09/11/2010 11:19:42

Ik ben niet van plan om mijn leven op het forum te vertellen!! Laten we stoppen met de subjectieve en blijf in de constructieve opmerkingen!!!!!
Ik denk dat je iets te gefocust bent op mij. Je kwam me tegen voor een arme arme arme dobbelstenenwerper die het niet haalde, maar aan de andere kant, elianeblon die 6 geschenken wint op het doolhof in 5 minuten tijdens hetzelfde spel van cash cube, dat deed je niet praten!

Ik zou slechts één ding voor mij zeggen en ik denk dat ik voor iedereen waar zou moeten zijn: niets moet belangrijker zijn dan het plezier van het spelen..... als je speelt!

lapinkausangvert
246 
09/11/2010 08:43:43

Hallo, hallo, hallo,

ik maak gebruik van de droom van de bawl (geen gratis spelletjes, misschien een update nog niet gedaan????????) om u te antwoorden cricri.

Ik ben het met u eens, het is niet leuk dat de overgebleven dobbelsteenworpjes verloren gaan als u vierkant 63 bereikt. Het maakt niet dat je opnieuw wilt spelen, omdat je helemaal opnieuw begint. Maar als het volgende spel meteen weer begint (dankzij de overgebleven dobbelsteenworpjes) en goed, dan wil je verdergaan en terugvallen op de geschenkdozen en 63. Ik begrijp niet waarom de verandering niet wordt doorgevoerd. Web', als u ons kunt antwoorden. 🙁y): Cricri


, ik stel mezelf de vraag: wat is uw interesse om verder te spelen als u bijna alle prijzen heeft gewonnen?
Ik vraag je dit omdat ik met de iPad heb gedroomd, maar ik had nooit gedacht dat ik het zou winnen (bovendien, als ik het zou winnen is het deels aan jou te danken, omdat je bijna alle prijzen die overbleven had gewonnen. Dus dank je wel beaucoup🌹). Sinds ik het won, heb ik me laten verleiden door niets in de cadeaulijst (ik heb ook de plancha en de flash drive gewonnen, ik heb het niet meer over boeken en DVD's.......) dus ik wil niet echt meer spelen.... Het enige wat ik zou willen, net als iedereen, is het labyrint afmaken. Ah, er is de computer, maar ik heb al een PC, een netbook en de iPad dus het is prima.

Ik denk dat de Dream zijn cadeaulijst niet voor het einde van het spel zal veranderen, het is jammer (ik heb het over kleine cadeautjes, ik had graag een grijpermachine zoals in baraka) 😔 Dus,

als je mijn nieuwsgierigheid kunt bevredigen, zou het cool zijn. Ah, misschien probeer je de 3000 euro?

Dat klopt, zo ver zie ik niet voor mezelf. Ik kijk uit naar uw antwoord, als u ermee instemt mij te antwoorden, natuurlijk. Overigens, Fred, als je jezelf ook wilt uitdrukken, zal het een genot zijn. Ik had graag elianeblon willen toevoegen, maar................................................................................................................................. Je moet denken dat ik gedurfd ben, maar het is gewoon om je reacties en manieren van spelen te begrijpen. Het helpt me om "op te groeien" en te zien dat er meer dan één manier is om te spelen of plezier te hebben.
Natuurlijk 2loup1, claudie, nefertititi, nefertititi, lalili, de discussie is ouverte😎 Cricri

bedankt voor uw gebaar 🌹, ik zal posten over het onderwerp "eden" anders zal 2loup1 naar mij gaan disputer😉 🙋 🙋



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden