Speler webmaster plaatste een bericht op 18/10 19:47 op het MadLotto Forum: Wijzigingen aan de CASH CUBE: meer plezier en eenvoudigere toegang tot de Cube. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  2 9 20 31 45 49  : Winnaars : 665 

onderwerp:  Wijzigingen aan de CASH CUBE: meer plezier en eenvoudigere toegang tot de Cube
webmaster
1629 
18/10/2010 19:47:12

Hallo 🙋

Nieuw op CASH CUBE!
We hebben een aantal wijzigingen aangebracht om het spel leuker te maken en de toegang tot de Cash Cube te vergemakkelijken:

* Labyrint:
ontdek het nieuwe model van het Labyrint met :
- nog meer geschenken,
- een meer progressieve kruising waarmee u, precies, de geschenken gemakkelijker te verkrijgen,
- de komst van de lade is teruggebracht tot 50 euro in plaats van 200 euro, maar u zult gemakkelijker en vaker op deze doos aankomen. U kunt uw cheque altijd bewaren of inwisselen voor een klik in de Cash Cube.

* Cash Cube
- U heeft nu vaker en gemakkelijker toegang tot de Cash Cube,
- de maximale winst is teruggebracht tot 2000 euro in plaats van 3000, maar dankzij de frequentere toegang tot de Cube is uw kans om de 2000 euro te winnen veel groter!

Deze nieuwe functies zijn nu op het spel, hoewel sommige afbeeldingen het nog niet aangeven!

Goede spelletjes!
Het web'.


calop06
611 
06/11/2010 23:10:26

Hallo Web',

Bedankt voor je kleine verduidelijking, maar ik wachtte om echte redenen op de moderatie van mijn post... Eindelijk, zoals je zegt, is dit verhaal achter Ons.

Voor mijn TOP POSTER-status is het aan jou. Ik zou niet tegen Uw besluit ingaan.

2wolf hoe gaat het met je? Ik lees je altijd, beantwoord je berichten, maar een beetje lang om aan te komen. Ik denk dat je dat vermoedde!

Veel succes en een GOEDE VERVOLG! Nogmaals bedankt voor je webreactie en jij ook veel succes.

Fred.

PS: Web' Ik wist niet dat je per PB kon worden bereikt, bedankt voor de info.


Re fred

Fijn je weer te lezen 😎 Ook met een kleine vertraging 😡

Zoals je hebt gezien ben ik in orde, nog steeds in goede vorm 😎

In de hoop dat het topposterprivilege snel weer bij je terugkomt 👏 Is het niet het web?

Vriendschap Fred

webmaster
1629 
06/11/2010 17:31:33

Hallo Fred76150 en 2loup1! 🙋🙋

Ik antwoordde op het principe van moderatie en de status van Top Poster van Fred in een ander bericht, maar om je hier in meer detail te beantwoorden.

Fred, je was niet onbeleefd of beledigend, maar als ik een bericht verwijder, plaats je het als moderator en plaats je het een paar uur later opnieuw zonder me zelfs maar een privébericht te sturen of te wachten tot de volgende dag om te Spelpunt (berichten die halverwege opnieuw zijn gepost de nacht), daar ben ik het niet mee eens.

Nou, hoe dan ook, dit verhaal ligt achter ons en de hele zaak wordt verwerkt met de SC om je een topposter te geven!

Goed spel allemaal!

Het web'

calop06
611 
01/11/2010 15:20:00

Hummmm claudie ok maar met een St émilion


Beste web

Op welke reden heb je het voorrecht van topposter van Fred verwijderd??

Het is echt GROOT ALLES

Bedankt voor je antwoord als je je verwaardigt mij te antwoorden

Fijne dag


pop50
492 
01/11/2010 14:44:41

Een maaltijd gemaakt met de Moulinex robot

calop06
611 
01/11/2010 14:40:07

Je had me je printer kunnen geven!
De mijne heeft de geest gegeven!


Hallo Claudia

ik had het kunnen weten

En wat zou je me hebben gegeven? Een iPad die ik wil



pop50
492 
01/11/2010 14:09:57

Je had me je printer kunnen geven!
De mijne heeft de geest gegeven!

calop06
611 
01/11/2010 11:43:04

SORRY. PARDON, J HEB ONBEDOELD GEPLAATST.

(na)

(hoe kon je dat vergeten???) Ik had ze nog niet gespeeld. mijn creditcard was echter klaar, ik wilde alles proberen. Nou, ik had geen tijd om het te gebruiken omdat mijn 500 chips genoeg waren om 1cash max te verdienen, wat me 3 dobbelstenen opleverde. De rest, je kent het wel, 2 geschenkdozen (dezelfde trouwens, dan de bekende doos 63). En ik heb zelfs 80 chips over van mijn 500.

Wat meer?


Dit onderdeel was een droomonderdeel maar zeker uniek voor mij. Maar gezien mijn verdiensten zou ik er baat bij hebben gehad


Iedereen nogmaals bedankt en een fijne maandag.

🙋🙋🙋



D

Oké, ik heb net iets meer dan 525 ronden gespeeld en pech voor mij (ipad niet voor mij) De rest won, dus ik ruilde ze allemaal in, afgezien van de cheque van €150 die ik bewaar.

Toch een beetje teleurgesteld

Tot ziens

webmaster
1629 
01/11/2010 11:16:07

Hallo

Een paar verduidelijkingen bij uw berichten:

- er is momenteel maar één moderator op dit forum: ikzelf.

- betreffende "censuur": de regel is altijd dezelfde, namelijk vrijheid van meningsuiting op voorwaarde dat men kalm, hoffelijk en respectvol blijft. We begrijpen de kritiek, de teleurstellingen, soms de woede, maar agressiviteit lost niets op.... En helaas, er zijn momenten waarop dingen fout gaan en ja, we handelen duidelijk en gaan ervan uit, voor het welzijn van iedereen. Degenen die zeggen dat ze "gecensureerd" zijn, zijn in werkelijkheid niet om wat ze zeggen, maar om het te doen... Elke trouwe lezer van het forum weet heel goed dat we mensen zich laten uiten zolang ze willen. correct.

Ik herinner u er ook aan dat uw berichten worden gemodereerd en daarom worden gevalideerd voordat ze worden gepubliceerd, behalve wanneer we u de status "Topposter" geven. Deze status is in zekere zin een voorrecht dat we je toekennen: het betekent dat je voor ons spelers bent in wie we het volste vertrouwen hebben. Ik verberg me niet voor u, terwijl ik bepaalde berichten van het weekend lees, dat ik me dit afvraag... En ik ga er volledig van uit om deze status van sommigen in te trekken, zelfs als het noodzakelijkerwijs met spijt is, wanneer ik denk dat dit nodig is om te behouden de goede werking van dit forum.

Ik ben beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, maar onder geen enkele voorwaarde. Hier is het een plaats van uitwisseling en gezelligheid. Degenen die deze geest niet respecteren, kunnen geen antwoorden van mij verwachten. Voor deze, zoals voor iedereen, staat de Klantenservice uiteraard tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden, het is zijn missie en zijn plicht. Klantenservice laat geen speler onbeantwoord en is zeer attent om ervoor te zorgen dat u tevreden bent. Praat rustig met hem als er zich een probleem voordoet en je zult zien dat alles altijd goed komt! (Ik wil u erop wijzen dat de klantenservice tijdens deze feestdag niet op "volle snelheid" werkt, dus bedankt voor uw geduld!)

Allemaal goede spellen!
Het web'



calop06
611 
01/11/2010 10:54:44

hallo konijnkausangvert

Bedankt voor je antwoord en nogmaals gefeliciteerd. Het was je geluksdag. Bij mij was dat niet het geval en ik betwijfel of ik niet de enige ben. Het had MadWin in ieder geval niet mogen verpesten door ons deze 500 tokens toe te kennen.

Goede dag en veel succes met je 80 tokens die je nog hebt om te spelen 🌹🌹



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden