Speler webmaster plaatste een bericht op 01/10 15:00 op het MadLotto Forum: TOMBOLAS WINDOWS: komende verandering. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  2 10 12 16 24 34  : Winnaars : 813 

onderwerp:  TOMBOLAS WINDOWS: komende verandering
webmaster
1629 
01/10/2010 15:00:57

Hallo 🙋

informeren wij u dat er vanaf 08 oktober een wijziging zal plaatsvinden op de werking van de Tombola Showcases.

Vanaf die datum kan elk lid slechts één aanvraag per tombola indienen.
U kunt dus niet langer één aanvraag per dag indienen. Elk deelnemend lid heeft slechts één ticket op het moment van de loting.

De rest beweegt natuurlijk niet: je krijgt je ticket terug als je de loterij niet wint.

Goede spelletjes!
Het web'.

lanterne83
60 
01/12/2010 07:52:40

Bedankt Raphi62200🍻 en mich22🌹 voor de kleurinfo: die heb ik ook niet; dus voorlopig is de lijst met briefopeners: rood, wit, zwart, marineblauw, ... wie volgt??
Mijn moeder heeft ook een cadeau in #NA en dit voor bijna 1 maand, waarom zo lang wachten op een validatie? Het is niet zijn eerste geschenk, ik ben zijn "peetzoon". Als ze het niet heeft, gaat ze ons een nerveuze "kak: ziek" geven, jammer, wordt er gezegd ", ze zal weten wat ik "denk!), het is een geurkaars en ze probeert ze te verzamelen. Van mijn kant zijn het meer de "memohouders", maar die hebben ze uit de loterij gehaald

😎 Om op de suggestie van de uitwisselingen in te gaan, begin ik en doe een voorstel:
Ik heb gisteren een make-upset in zakformaat gewonnen, omdat ik nog geen dragqueen ben (spelling???), ik weet niet wat ik ermee moet en niemand in huis zou het gebruiken. Dus stel ik voor om het terug te sturen ( persoonlijk 🙁y): aangezien de site dit niet direct kan beheren) naar een persoon in ruil voor een ander lot 😉 te bepalen onder deze:
- een zakmanicureset,
- een houten boekenlegger
- een briefopener (maar niet rood of marineblauw)
- een mobiele bijlage
- een liefdevolle hand

Ik blijf dus ongeveer in dezelfde reeks Game Punten .
Als ik geen snel positief antwoord heb, vraag ik om de omzetting in Game Punten , dus ga verder als je geïnteresseerd bent.
Uiteraard is deze uitwisseling gebaseerd op wederzijds vertrouwen , de geïnteresseerde mailt mij het kavel dat hij heeft ontvangen en ik stuur het, na ontvangst van de makeup kit, naar hem terug 😂.

Wat vind je van dit idee?🤡🤡
Het zou een beetje warmte in de harten brengen 👼, bij gebrek aan buiten 😎: zelfs in Fréjus vriezen we ze in 🤢! NIET ONTVANKELIJK! Afgelopen weekend zijn er kleine sneeuwvlokken gevallen, die bleven niet op de grond, maar daar wonen wij niet. 🙁n): Het is de wereld op zijn kop.

Fijne dag allemaal en ik hoop snel op een positieve reactie.🙋🙋🙋
Lantaarn83
(bijnaam gekozen, in de hoop een licht te worden😀)

mich22
120 
27/11/2010 16:22:45

Om de vraag83 te beantwoorden, heb ik een zwarte briefopener die ik lang geleden heb ontvangen.....

raphi62200
392 
24/11/2010 20:16:47

🙋 Goedenavond voor iedereen!

Lapink, Archibal en Lanterne, ik maak van de gelegenheid gebruik om een boodschap te beantwoorden:

🙁y): Geweldig idee om geschenken uit te wisselen of credits aan te bieden. Met betrekking tot het versturen van een geschenk naar een andere speler, heeft de klantenservice mij geantwoord: Naar aanleiding van uw bericht, informeren wij u dat wij dit soort diensten niet aanbieden. Maar waarom er niet over nadenken..... dat zou geweldig zijn.

Ik heb de briefopener al in het wit ontvangen.

Na de verandering in de regels van de Tombola Showcase voel ik me niet gekrenkt, ik heb zelfs de indruk dat ik vaker win.

De Klantenservice heeft ook aan mijn andere verzoek met betrekking tot de status van de Screwdriver Kit voldaan: Wanneer de status van uw geschenk '#NA' is, betekent dit dat onze beheerder het nog niet heeft gevalideerd. Wachten om het te ontvangen..... en het eindelijk te kunnen aanbieden! Lapink, je krijgt het op een dag, je krijgt het!

Goede avond voor u, en goede avond voor iedereen! 🌹


lanterne83
60 
23/11/2010 14:34:42

Het is waar dat de briefopener klein en plat is, dus we zijn er altijd op zoek naar, maar persoonlijk snijdt het papier goed en compris👏 de enveloppen een beetje dik.

Om terug te komen op het thema van de sectie, de veranderingen zijn wereldwijd bons🙁y):🙁y):.
Door slechts één keer te valideren, geeft dit meer kans aan de nieuwe 😎venus die nog steeds weinig gekke punten hebben en een breder scala aan pogingen mogelijk maakt. Uiteraard voor de gekkeepen winkeliers, ze voelen zich 😡😠lésé, maar...... 🌹un weinig solidariteit doet niemand kwaad! 🌹

archibal83
37 
23/11/2010 10:20:20

Lapinkausangvert, Merci🙁y): voor uw aanmoediging voor mijn garage, maar in Frejus is er meer overstroming dan ik, en dan is de zon terug!
Wat betreft uitwisselingen, ik begrijp dat dit de schroevendraaier kit heeft geblokkeerd, ze zijn niet gewend aan een dergelijk verzoek, maar het moet niet verloren gaan als gevolg van deze 🙁pour de 2.....
Voor de uitwisselingen, ik denk dat het technisch moeilijk is om 🙄à te beheren, ik dacht meer aan persoonlijke uitwisselingen: ik ontvang mijn geschenk en ik renvoie😂 het zelf aan iemand anders. De meeste kleine objecten zijn gratis tegen briefpercentage, dat is niet wat ons zou ruïneren en we zouden er in ieder geval zeker van zijn dat we het echt leuk zouden vinden.
Ik heb 😔 maar ik ben technisch niet begaafd. Ik denk dat we kunnen communiceren in een persoonlijke boodschap van een forum. Dus, wanneer we op het forum iemand ontmoeten voor een uitwisseling, spreken we af en gaan we via de persoon naar 🗎adresses. ?NO???? niet mogelijk?
Ik ben het eens met uw idee om "op te laden voor iemand", om ++++++ voor te stellen. Om redenen van controle en veiligheid zouden we misschien (in ieder geval in eerste instantie) kunnen voorstellen "op te laden voor een van mijn petekinderen".
Een van mijn kinderen is vertrokken voor zijn studie en ik zou hem een beetje plezier doen door zijn rekening op te laden die hij bij mij had geopend. Hij is autonoom, maar zoals alle studenten werkt hij aan zijn dagelijks leven, dus geld om te spelen....., niet te veel voor hem op dit moment. En toch ontspant het hem.
.... Moeten we naar het forum, suggesties of elders gaan om ze onze 2 voorstellen te doen?
MadWin zou zo op zijn eigen manier deelnemen aan wederzijdse hulp 🍻et solidarité🌹🌹🌹🌹, waarden die tegenwoordig steeds zeldzamer worden.
Wordt vervolgd! 🙋

lapinkausangvert
246 
23/11/2010 10:04:22

🍸 Yippee, ik heb net gezien dat ik nog een briefopener gewonnen heb 🍸 De eerste
niet lang duurde, ik werd gestoken 😢 👏 Het is klein,

plat en handig 👏 als je een "ton" post hebt om snel te openen.
Ik heb dus een rode en een marineblauwe. Voor de winnaar van gisteren zal het een verrassing zijn.

Hoeveel verschillende kleuren zijn er en zouden andere gekken graag een uitwisseling opzetten? 😎 Ik had graag gezien dat iedereen aan mijn bureau zijn eigen kleur had en natuurlijk een andere kleur, dus ik ben bereid om zoveel dubbelgangers te ruilen.

Goede week om alle 🙋et lang leven de terugkeer van de zon, het heeft genoeg plu🙁n): en besneeuwde deze laatste 2 dagen, we zijn op de Franse Rivièra toch al, we hebben een reputatie te houden!
En dan onze zon, we betalen er elke dag genoeg voor, dus we hebben het recht om het te claimen!

grandsourire🙁revendication gericht aan onze dirigent van Up there)😂 Hallo lantaarn83



, ik beantwoord


uw bericht omdat ik verbaasd ben dat u het zo leuk vindt. Dus besloot ik de mijne er weer uit te halen, omdat ik er tot nu toe misschien nog niet goed gebruik van heb gemaakt. Toen ik het kreeg, was ik erg teleurgesteld door de grootte en ik dacht niet dat het perfect werkte, maar ik zal het opnieuw testen.

De mijne is rood. Het is de enige die ik heb omdat ik de anderen heb ingeruild voor punten.

Ik feliciteer u met uw overwinning 👏👏👏😉 Ik ben in ieder geval

blij dat ik 😉😂😉 🙋 kan lezen.

lapinkausangvert
246 
23/11/2010 09:56:55

🙋🙋 Leuk om u te ontmoeten

Archibal83, verontschuldigt u zich niet, onze gesprekken zijn op geen enkele manier privé. 🙂 Ik heb


een beetje 😔, al deze spelers luisteren naar mij, dit alles voor deze schroevendraaier kit!!

Maar wat een vreugde om deze vrijgevigheid, dit respect, deze aandacht te zien. Vooral in de wereld van vandaag........


Uw idee is zeer goed, stel het voor aan de klantenservice en misschien kan het web uw verzoek ondersteunen.

Ik denk (en ik hoop) dat Raphi een klein woordje over dit onderwerp zal zeggen, omdat zijn verzoek om de kit niet is geaccepteerd en zijn winsten op dit moment geblokkeerd zijn door mij 😈 Het is jammer dat

je niet vaker op het forum tussenbeide komt.

Van mijn kant vroeg ik de klantendienst om de mogelijkheid om accounts (anders dan de mijne) te laden met credits voor Kerstmis (mijn neefje speelt graag MadWin en ik denk dat hij blij zou zijn geweest als hij toernooien of minigames had kunnen spelen), maar, nogmaals, dit is niet direct mogelijk. Jammer, want een kleine banner "opladen voor iemand anders" zou leuk zijn 😉 Wat


de overstromingen betreft, wens ik u veel moed toe om uw garage schoon te maken 🌹

lanterne83
60 
22/11/2010 13:45:38

🍸 Yippee, ik heb net gezien dat ik nog een briefopener gewonnen heb 🍸 De eerste
niet lang duurde, ik werd gestoken 😢 👏 Het is klein,

plat en handig 👏 als je een "ton" post hebt om snel te openen.
Ik heb dus een rode en een marineblauwe. Voor de winnaar van gisteren zal het een verrassing zijn.

Hoeveel verschillende kleuren zijn er en zouden andere gekken graag een uitwisseling opzetten? 😎 Ik had graag gezien dat iedereen aan mijn bureau zijn eigen kleur had en natuurlijk een andere kleur, dus ik ben bereid om zoveel dubbelgangers te ruilen.

Goede week om alle 🙋et lang leven de terugkeer van de zon, het heeft genoeg plu🙁n): en besneeuwde deze laatste 2 dagen, we zijn op de Franse Rivièra toch al, we hebben een reputatie te houden!
En dan onze zon, we betalen er elke dag genoeg voor, dus we hebben het recht om het te claimen!

grandsourire🙁revendication gericht aan onze dirigent van Là-Haut)😂

archibal83
37 
21/11/2010 04:47:44


D
it is het, Raphi; ik heb zojuist uw post 🙁y gevonden): Ten eerste

, dank u voor de info, want ik was wanhopig om uw boodschap te vinden en, nogmaals, dank u Raphi voor uw prachtige gebaar. Zoals ik u in een privé-bericht heb verteld, ben ik erg geraakt door uw vrijgevigheid. Het is echt geweldig om te zien dat er een keten van solidariteit kan worden gecreëerd, via de site en het forum.


Dank u allen, dank aan Raphi🌹🌹🌹🌹 Ik

wens u allen veel goeds toe voor dit weekend 🙁y):🍸🌹🌹😂😎 THANK YOU 🌹 !


Ik hou ervan om te spelen, ik hou ervan om te winnen en ik hou ervan om te behagen. En ik heb maar één woord. En
dan heeft deze beroemde Screwdriver Kit naam gemaakt. Samen hebben we onze uitdaging gewonnen!

Goedenavond 🍸


Hallo, en sorry om in te grijpen in uw kleine privéruimte. Deze uitstorting van vrijgevigheid is echt leuk, want ik was gevangen in het spel van het zien van lapinkausangvert wanhopig als Kerstmis naderde, zonder zijn kit.
Je geeft me een idee omdat ik ook graag speel, win en maak mensen gelukkig.
Zou het mogelijk zijn om een sectie aan te maken op dit forum zodat we geschenken kunnen uitwisselen? (staat het in de deontologie van de website om ons een dergelijke opzij te zetten? Een keten van solidariteit en uitwisseling, voor ieders gemak, genereuze donatie of een-op-een ruil (zonder enige notie van marktwaarde, want het zijn geschenken!
Forum stamgasten kunnen mij hun mening geven en vooral een webmaster om het idee te valideren of niet. Ik ben een regelmatige lezer van vele berichten in dit forum en zeer weinig in interventie.
Wacht op uw suggesties en beleef een goede dag met beter weer dan thuis. Ze hadden 1 maand neerslag voorspeld vanaf zaterdagmiddag, en goed gedaan!!!!!!!! Mijn garage is overstroomd, de straten ook, ik durf niet eens naar de kust te gaan om de schade te zien. Een ander excuus om de dag voor de computer door te brengen en MadWin te spelen............



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden