Speler lolousher plaatste een bericht op 20/06 08:53 op het MadLotto Forum: vraag aan de weebmaster. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  4 9 15 16 31 48  : Winnaars : 828 

onderwerp:  vraag aan de weebmaster
webmaster
1629 
20/06/2007 10:11:59

Hallo 🙋 Helaas moet

ik u er nogmaals aan herinneren dat dit forum niet kan worden gebruikt om zeer persoonlijke gevallen aan de kaak te stellen, we kunnen u hier niet antwoorden! Neem contact op met de klantendienst, die als enige de status van uw account kent en dus de enige die u efficiënt kan antwoorden!

Ik kan slechts twee algemene opmerkingen maken:
* Controles worden in een langzaam tempo verstuurd, dus het duurt iets langer om te worden verzonden. Indien u deze echter niet na een lange vertraging heeft ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantendienst, zodat we een eventueel bezwaar op de cheque kunnen overwegen!

* Wanneer een geschenk "geldig" is, betekent dit dat u het ontvangt zodra de volgende zending wordt verzonden als wij het in voorraad hebben, wat het geval is voor de meeste van de aangeboden geschenken. Het komt echter wel eens voor dat onze leveranciers de verwachte levertijd niet halen, in welk geval het iets langer kan duren. Nogmaals, de beste manier om gerustgesteld te worden is om contact op te nemen met de klantenservice!

Goede spelletjes!
Het web'.

lolousher
20/06/2007 08:53:27

Dit is een gewijzigde boodschap:
Hallo
daar heb ik een aantal vragen te stellen (.....)



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden