Speler tenderealex plaatste een bericht op 27/07 10:49 op het MadLotto Forum: krankzinnigheid en krediet. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  1 14 19 21 36 43  : Winnaars : 828 

onderwerp:  krankzinnigheid en krediet
webmaster
1629 
17/08/2006 20:03:22

Hallo, ik "censureren" het einde van uw antwoord omdat het onnodig agressief is.......

In tegenstelling tot wat u denkt, hebben we deze vraag al vaak beantwoord, en daarom laat ik slechts een paar berichten over dit onderwerp passeren, in de hoop dat andere leden het zullen beantwoorden! 😉 Zoals

u weet, bieden credit games hogere uitbetalingen dan gratis games. Dit is mogelijk omdat de betrokken spelers een financiële inspanning leveren door de credits te kopen.
Als we dit principe verwijderen door credits "gratis" beschikbaar te stellen (door Madpoints in te wisselen), zullen we niet langer in staat zijn om zulke hoge geschenken in creditspellen aan te bieden. Bovendien lijkt het ons normaal dat spelers die credits kopen toegang krijgen tot spellen en geschenken die exclusief voor hen gereserveerd zijn.

Het is dus een keuze die we maken, die iedereen naar eigen goeddunken beoordeelt, maar ik wil u eraan herinneren dat we niemand dwingen om credits te kopen. Integendeel, we willen je voortdurend een compleet aanbod van gratis spellen aanbieden: 30 "flash" spellen, de Diaboloto en de mogelijkheid om je MadPoints direct in te wisselen voor cadeaus, zonder loting!
In de 6 jaar dat MadWin bestaat, hebben meer dan 70.000 spelers minstens één cadeau gewonnen zonder credits te kopen!
Lijkt me nog steeds vrij goed, nietwaar? 😉 Goede

spelletjes voor iedereen!

Het web'.

merlinregis
17/08/2006 01:14:04

Dit is een aangepaste boodschap:

tenderealex aan alle 🙋 Hier

heb ik een aantal vragen: ten eerste
kunnen we gekke punten inwisselen voor credits omdat ik inderdaad graag in het toernooi zou willen spelen, maar ik heb geen krediet en het is waar dat ik ze niet wil kopen. goed
, zo niet hoe kan ik het aan de persoon die ze verzorgt voorstellen?

Ik ben nieuw in het spel, maar ik heb al een aantal madpoint heeft mijn eigen account en ik wil graag zo goed blijven spelen.

kus en dank u bij voorbaat voor de

MadWin antwoorden c 🙁y): Zeer

goede tenderealex vraag, maar je ziet, het is niet de eerste keer dat ik mezelf deze vraag heb gesteld of het hier voorbij heb zien gaan, en..... mysterie en gumball... niemand heeft het ooit beantwoord.... het is triest....... Zeer verdrietig: huilen:

ik kan niet wachten om een antwoord te zien verschijnen (.....)

tenderealex
27/07/2006 10:49:44

hallo aan allen: zwaai:

hier heb ik een aantal vragen: ten
eerste kunnen we gekke punten inwisselen voor credits omdat ik inderdaad graag in het toernooi zou willen spelen, maar ik heb geen krediet en het is waar dat ik ze niet wil kopen.
nou ja, als je het niet kunt voorstellen aan de persoon die er voor zorgt?

Ik ben nieuw in het spel, maar ik heb al een aantal madpoints die mijn eigen account hebben en ik wil het graag zo goed blijven spelen.

kus en dank je bij voorbaat voor de antwoorden van

MadWin c |up||.DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden