Speler cricri04 plaatste een bericht op 22/02 20:06 op het MadLotto Forum: De schatten van de verloren tempel. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  15 24 25 35 38 42  : Winnaars : 805 

onderwerp:  De schatten van de verloren tempel
cricri04
329 
24/02/2008 15:07:44

Ik ben blij dat de 50/100 cash nog steeds relevant is.......... een onmiskenbaar voordeel van deze methode was dat het venster veel interessanter en vooral beter uitgebalanceerd was (als ik me goed herinner, waren er maar 50 DVD's, en het waren DVD's die net waren uitgebracht..... zodat het een beetje leuker werd!)

Ik dring ook aan op de occasionele operaties (geluk, dubbel, cheque 5€, cheque van 200€, contant geld elk uur....) die een speciale operatie pittiger maken en die een beetje meer verlangen geven om dit verdomde wiel te draaien !

Je praat over interesse tussen alle spelers..... en is het aanwezig als er zoveel mensen nodig zijn om een kleine prijs te winnen voor 1 winnaar van een grote prijs?
Ik ben niet tegen de grote prijzen, maar ze moeten gerechtvaardigd zijn (bijvoorbeeld; het zoeken naar de sleutels rechtvaardigde goed de 1000 of 10.000 euro!)..... en vooral dat ze niet te veel zijn tegen andere spelers die geen kans maken om het te winnen.

En tot slot, altijd in het belang van entertainment en om u meer en meer verslaafd te maken. Ik denk dat er een enorm gebrek aan interactie is in de speciale operatie. Een minigame binnenin kon het alleen maar opvrolijken!

PS; ik ben verbaasd, en ik ben verbaasd, en ik heb u, weby, voor uw werk deze zondag!

syusuke
28 
24/02/2008 12:25:02

Dit is een gewijzigd bericht:
Goedemorgen, iedereen.

Web, zegt u dat het noodzakelijk is om het belang van alle spelers te behouden, maar is het niet in ieders belang om 50 cash te winnen in plaats van 20 cash? Ik begrijp het niet echt.....

Als je dan eerlijk gezegd, gezien de tijd die is verstreken sinds de vorige keer, alle nieuwe spelers die MadWin en de speciale operatie ontdekten, denk je niet dat het een nog groter succes zou worden?

Daarna, als je het geld 20 houdt, moet je nadenken over het toevoegen van nog een paar groene en rode beeldjes. Ik ben geen verkoper, maar ik denk dat u er baat bij zou hebben.

Brasil1979
27 
23/02/2008 16:30:08

Ik ben het helemaal met u eens!

Ik behoor tot de leden die de terugkeer van 50 - 100

contant geld willen Zoals ik al zei in een positie die duidelijk nog niet heeft of niet zal worden gevalideerd, de inkomsten zijn niet eerlijk, bovendien is er een mogelijkheid van het hebben van 2 grote inkomsten en 2 medium, het oude systeem had ten minste 3 grote inkomsten ....

Kortom, ik kan niet wachten om terug te keren naar de basis!

webmaster
1629 
23/02/2008 16:26:54

Hello🙋 Ik

maak een kleine oplossing: het raster wordt automatisch vernieuwd zodra de 2 groene beeldjes zijn ontdekt, wat dus het geval was bij het eerste raster (een cheque en een draagbare DVD-speler gewonnen).

Wat betreft de terugkeer naar groter geld om de 3 uur, we weten natuurlijk dat dit een wens is die u en sommige andere trouwe mensen al meerdere malen hebben geuit, en als de terugkeer naar het systeem niet is uitgesloten, moeten we toch de interesse voor alle spelers behouden, wat niet eenvoudig is! 😉 The

Web".

cricri04
329 
22/02/2008 20:06:03

Niemand lijkt er voor te willen gaan, dus ik zal eerst een praatje maken!

Allereerst wil ik Team Mad bedanken voor het ingrijpend veranderen van de speciale operatie.....................................................................................................................................................................................

Maar komt de nieuwe versie overeen met wat we vroegen?

Nee !

Ik wil geen race tot het uiterste, "in de altijd grotere, altijd grotere"

De 2000 euro die zeker zal worden gewonnen door een paar mensen niet wegnemen 
de zeer grote aanwezigheid van kleine partijen (ondanks uw poging om te verbergen ........ crypte + rooster met 50 objecten)...... Het zou waarschijnlijk beter zijn geweest om deze onevenredige speciale operatie opnieuw in evenwicht te brengen!

Dan hernieuw ik mijn interesse in het oude systeem dat ervoor zorgde dat je elke 3 uur 50 of 100 euro verdiende..... voor mensen die de interesse niet begrijpen, zou ik ze gewoon vragen om zo te denken "met hetzelfde aantal wieltjes dat ik heb uitgegeven om mijn geld te krijgen 20.... Ik zou een geld 50 of zelfs 100..... "Ik vond ook de vernieuwing van het eerste roosterschandaal. Grid 2 was opgezet terwijl grid 1 nog 15 beeldjes had waaronder 1 groen, 1 rood en 3 paars..... terwijl de kans op het winnen van iets anders dan een DVD maximaal is (niet geweldig voor u), verandert u het rooster........

Natuurlijk is het wiel altijd aanwezig. Natuurlijk hebben we geen recht meer op dagelijkse speciale operaties in het spel, om dingen op te kruiden........ en ga zo maar door (als u van plan bent om rekening te houden met deze tips, kunt u mijn vorige berichten lezen....)




DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden