Speler isabellefer plaatste een bericht op 03/10 19:49 op het MadLotto Forum: Probleem met locafilm. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  7 16 29 39 43 48  : Winnaars : 1374 

onderwerp:Probleem met locafilm
isabellefer  
Lid
Aantal berichten : 18
03/10/2006 19:49:48

Dit is een aangepast bericht :
Dit is een aangepast bericht :
Op 17, 20 augustus en 2 september won ik dvd-verhuur, (...)

webmaster  
Directeur
Aantal berichten : 3428
03/10/2006 21:32:35

Dit is een aangepast bericht :
Hallo,

Ik begrijp uw teleurstelling, maar toch beantwoord ik nog een laatste keer met betrekking tot dit type bericht:

* berichten met persoonlijke karakters worden hier niet gepubliceerd, het is geen slechte wil van mijn kant maar 1- Ik mag geen persoonlijke gevallen beantwoorden (om nog maar te zwijgen van het feit dat ik gewoon geen tijd heb !) 2-persoon zou accepteren dat dit forum overspoeld wordt met persoonlijke problemen die alleen de auteurs van de berichten interesseren!

* De klantenservice staat tot uw beschikking, het is altijd het beste om u te helpen, zelfs voor problemen (zoals de uwe) die wij niet volledig beheersen. Wat het antwoord ook is dat hij je geeft, denk niet dat je het beter zult vinden door naar dit forum te verwijzen, integendeel!

Je bent een paar spelers geweest die je probleem hadden gehad met meer dan 30.000 om dit lot te hebben gewonnen. We doen ons best om een ieder van u persoonlijk te helpen via de klantenservice, maar begrijp alsjeblieft dat dit zeer speciale problemen zijn en dat we geen speciale gevallen op het forum kunnen behandelen! Het forum is geen appendix van de klantenservice!

Hierop hoop ik natuurlijk dat uw probleem snel zal worden opgelost en ik hoop dat u ook begrijpt dat ik deze berichten op het forum moet "censureren"!

Goede games!
Het web 'DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2020 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden