Speler jozwiak plaatste een bericht op 15/01 14:22 op het MadLotto Forum: winnaars?. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  15 24 25 35 38 42  : Winnaars : 805 

onderwerp:  winnaars?
scarletty
02/03/2007 07:29:01

HELLO,

dat is wat ik tegen mezelf heb gezegd (net als jij), na de afgelopen maanden vele malen te hebben gespeeld........ Geen winst op de kerstboom en geen winst op het goede jaar....... Ik heb volhard..... En wat een vreugde, het is nu drie keer geleden dat ik een geldprijs won bij het farao spel.......
Kans blijft toeval, het lijkt mij........ Blijf dus doorgaan en veel geluk!

webmaster
1629 
15/01/2007 16:30:47

Eerlijk gezegd is dit de laatste keer dat ik dit soort berichten publiceer, jammer voor de volgende die zich bij 😕 zullen aansluiten!

MadWin bestaat al 7 jaar en onze eerlijkheid is onbetwistbaar en gemakkelijk te controleren (deurwaarder, geschenken verzonden..... etc).

Als we bedrogen, denk je dat we dan meerdere malen dezelfde bijnaam zouden winnen? Nee, we hadden er veel uitgevonden, dus niemand zou er iets van vermoeden! Of we konden de winnaars 😶 niet publiceren, zoals sommigen doen!

Om te winnen is er geen geheim: je moet spelen. Natuurlijk is de kans groot dat je de eerste keer kunt winnen. En voor de anderen is het statistisch gezien duidelijk dat hoe meer je speelt, hoe meer je speelt, hoe groter de kans om te winnen en er zijn inderdaad spelers die veel spelen, dat is hun goed recht, toch? 😉 Bovendien
bewijst het één ding: als deze spelers keer op keer spelen, is het interessant en levert het cadeaus op! Anders zouden ze ergens anders stoppen en spelen!

Dat gezegd hebbende, winnen de meeste winnaars de eerste keer met slechts een paar inzendingen. Als gevolg daarvan spelen sommige van hen weer. En soms komen ze terug.....en zo verder.

Kortom, stop met paranoïde te zijn en verspil geen tijd, maar speel! Vergeet ook niet dat "Gelukkig Nieuwjaar" een BONUS-spel is! Inzendingen worden je aangeboden wanneer je credits koopt, wat betekent dat je je credits behoudt om MadWin te spelen en andere cadeaus te winnen!

Hebben een goed spel, iedereen!
Het web'.

jozwiak
15/01/2007 14:22:16

Waarom zijn het altijd dezelfde bijnamen die winnen in het kerstboomspel en nu in het vreemde goede jaarspel, toch?



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden