Speler cricri04 plaatste een bericht op 28/01 22:49 op het MadLotto Forum: De schatten van Rome. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  15 24 25 35 38 42  : Winnaars : 805 

onderwerp:  De schatten van Rome
cricri04
329 
02/02/2010 01:16:25

Het is zeer goed beoordeeld webby!
Ik ben erg blij met deze nieuwe speciale operatie en ik heb je weer eens op de vingers getikt.
Aan de andere kant begrijp ik niet waarom deze operatie al over 21 dagen klaar is, terwijl de vorige bijna 2 maanden heeft geduurd (inclusief de gebruikelijke verlengingen!).
Bovendien doe ik het weer, maar het geschenkaspect is minder spannend..... aan de grens kun je van de ene tempel tot de andere verschillende geschenken geven? (..... bij gebrek aan cheques)

Spreken van de tempel, het kan opzettelijk gebeuren, maar ik vind het erg jammer dat het nog steeds niet vernieuwd wordt als de kroon wordt ontdekt..... het maakt het "Quete" aspect schaatsen een beetje.....

Dit zijn echt een paar kleine zwarte vlekjes, maar ik denk dat ze door er een beetje van te maken snel mijn liefde voor dit spel beter kunnen krijgen. 🤪 Anders

, in voorproefje, (en zonder dat we dat misschien in de toekomst beantwoorden...... 😂) Zullen we de mogelijkheid hebben om een kroon te ontdekken in een Madwin spel MadWin je eerder had gedaan voor sleutels en diamanten?

webmaster
1629 
01/02/2010 10:37:59

Hallo 🙋 Bedankt

voor deze recensies, ik merk nog steeds dat je over het algemeen het spel cricri04 leuk vindt!
Wat de verdeling van de prijzen tussen geschenken en cheques betreft, wilden we inspelen op een sterke vraag van spelers die ons de geschenken wilden teruggeven na verschillende spelen die op cheques waren gericht. Maar niets is definitief in steen gebeiteld, het is niet onmogelijk dat de cheques in een toekomstig spel terugkomen!

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Claudie92 te bedanken voor de gemelde bug. Wij nemen dan weer contact met u op!

Goede spelletjes!
Het web'.

pop50
492 
30/01/2010 00:35:54

Een franchise die bij mijn gedachten past; Cricri Ik denk dat we met hetzelfde brein zijn bedacht! 😀 veel
succes!

cricri04
329 
28/01/2010 22:49:23

Hallo iedereen!! Wave:

Gefeliciteerd met deze zeer mooie animatie. Je hebt zeker wat oude dingen teruggevonden, maar met een effectieve mix geeft het altijd goede dingen!
Kleine teleurstelling over de teruggave van geschenken..... met dvd's, waterkoker of andere, in dubbel of driedubbel en meer, is het nooit erg euforisch..... Bovendien, zelfs als we een grote prijs winnen..... het hoeft niet noodzakelijkerwijs de prijs te zijn die we willen....... Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een animatie als monster Cash die alleen geld verdeelt. Ik maak van de gelegenheid gebruik om het idee voor te leggen om een Caesar tempel te zien verschijnen met veel cheques, wat cadeaus en natuurlijk de kroon! Cheques van 5 tot 10€ zouden de dvd's vervangen, tot 200€ aan cheques en waarom laat je geen middelgrote tot grote partijen over..... Ik kan me een rooster voorstellen met 85 vouchers variërend van 5 tot 200€, 14 cadeaus (variërend van de recente dvd (!!!!!!!!) tot de TV), en 1 kroon.
Je hebt waarschijnlijk gemerkt, met Monster Cash, dat het winnen van een cheque een stimulans is, ook al is het maar 5 euro. Dus ik denk echt dat het goed zou zijn om een mix in deze tempel te introduceren.

Wat vindt u daarvan?

Daarnaast merkte ik enkele disfuncties in het spel op. Het raster vernieuwt zich niet noodzakelijkerwijs zelf wanneer de sleutel is gevonden (met name als er zeer weinig dozen zijn ontdekt). Hetzelfde geldt voor de tempel van Caesar. De kroon werd om 19.00 uur gevonden en de tempel is nog steeds niet vernieuwd.

Tot slot ben ik een beetje teleurgesteld over de lengte van de animatie. Minder dan een maand is te weinig! Het zou mooi zijn om het te verlengen, en dan, bovenal, tegen het einde van een operatie, weet je heel goed, als je ja of nee, je zal voldoen aan de termijnen dan nog niet aangeven op het laatste moment dat de operatie is verlengd!!!!!!! (voor één keer!!!!) .... en probeer het nu uit te breiden!!!!!!



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden