Speler kosh11 plaatste een bericht op 16/02 10:20 op het MadLotto Forum: altijd hetzelfde!. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  15 24 25 35 38 42  : Winnaars : 805 

onderwerp:  altijd hetzelfde!
webmaster
1629 
18/02/2008 12:27:51

Hallo,

voor het enige deel van het bericht dat niet gecensureerd is (sorry 🙁): het antwoord is ja, raadpleeg de siteregels voor hun contactgegevens.

Voor de rest, ja ik ben verplicht te "censureren", want dit soort discussies hebben we hier in het verleden al gehad en we gaan niet steeds opnieuw beginnen.

Discussies en beschuldigingen waar we ook uitgebreid op hebben gereageerd... het is ongegrond, zelfs pijnlijk na een tijdje, vooral als het komt van spelers die winnen en zelf veel cadeaus krijgen!

Alleen omdat andere mensen winnen, wil nog niet zeggen dat het vals spelen is!

Ik herinner je er ook aan dat als dit forum effectief openstaat voor alle spelers, het niettemin een intern MadWin forum is en wordt beheerd. Je hebt veel mogelijkheden en volledige vrijheid om je uit te drukken op internet!

Kom op, goede games en... stop met overal het kwaad te zien! In meer dan 8 jaar van bestaan, heeft MadWin naar mijn mening voldoende bewezen dat de winsten echt zijn en naar hun winnaars worden gestuurd!

Het web'

kosh11
16/02/2008 10:20:58

Dit is een aangepast bericht :
Hallo,

Met afschuw besef ik dat...(....) Kunt u mij vertellen of u gecontroleerd wordt door een deurwaarder(...)
Eerlijk gezegd een pis!!

bericht naar het web: vergeet niet dit bericht te publiceren, het is een openbaar forum dat openstaat voor alle spelers, dus censureer niet.



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden