Speler cricri04 plaatste een bericht op 31/03 00:09 op het MadLotto Forum: Antwoord "gouden wiel". Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  15 24 25 35 38 42  : Winnaars : 805 

onderwerp:  Antwoord "gouden wiel"
webmaster
1629 
02/04/2007 19:41:55

Hallo,🙋

dit bericht is tot nu toe onbeantwoord, ik begin 😉

Dit spelprincipe wordt je eigenlijk al 6 maanden aangeboden, en als we het houden is dat omdat het een groot succes is geworden!

Voor het Gouden Wiel vertegenwoordigt dit gedurende 3 weken spelen meer dan 500 spelers die een cheque of een geschenk zullen winnen!

Over deze 6 maanden spelen betekent dit in totaal meer dan 150.000 euro aan gewonnen waardebonnen en cadeaus! Voor een spel dat je ook als pure bonus wordt aangeboden bij het kopen van Credits !

Dat gezegd hebbende, we bewaren uw mening, we zullen er rekening mee houden! je hebt gemerkt dat er tegenwoordig ook veel nieuwe functies op MadWin zijn... en het is nog niet voorbij!

Het web'

cricri04
329 
31/03/2007 00:09:49

Hallo iedereen !!

Ik heb een nieuw onderwerp gemaakt omdat ik geen antwoord kon maken. Dit blijft toch een antwoord op het onderwerp "gouden wiel".

We herkennen ze daar, de grote spelers van speciale operaties!!!

Het voordeel van deze versie is dat kleine spelers nu een veel betere kans hebben om iets te winnen (het bewijs met de winnaars van vandaag!!!).

Voor ons, de grote spelers, is het grote voordeel dat we niet meer om de 3 uur op MadWin in de klooster hoeven te blijven ... we kunnen spelen wanneer we willen en bidden tot onze gelukkige sterren!!!!

Persoonlijk ben ik dol op het principe van geldwinnaars en het idee om toegang te hebben tot een nieuw spel om misschien meer te winnen. Maar ik vind dat het principe van het wiel en de cadeaubon erg saai wordt......

Het wiel is al heel lang aanwezig (gouden wiel, farao, gelukkig nieuwjaar, kerstboom, geld of wiel, gelukswiel.. ongeveer 6 maanden).. Wanneer komt de vernieuwing????



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden