Speler iriskel plaatste een bericht op 28/05 17:37 op het MadLotto Forum: Het Barnum-circus!!!!!!. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  15 24 25 35 38 42  : Winnaars : 805 

onderwerp:  Het Barnum-circus!!!!!!
webmaster
1629 
29/05/2009 17:40:31

Zie ook op het forum over het versturen van geschenken: de verzending is op dit moment in een zeer hoog tempo hervat en onze technische zorg is opgelost. Maar we moeten de achterstand inlopen en we zullen nog enkele dagen moeten wachten voordat we kunnen zeggen dat de vertragingen voorbij zijn. Dank u allen voor uw geduld!

Het web'.

cricri04
329 
29/05/2009 14:30:10

Snif snif snif snif..... Ik hoopte een groot succes te winnen met mijn spelvoorstel dat een maand bleef en een beetje veranderde maar volgens hetzelfde principe een paar maanden later terugkwam, in plaats van direct de volgende maand.....

Anders merk ik dat ik, afgezien van een algemene opmerking, mijn mening over Barnum niet heb gegeven, dus ik ga!

Ik vind dat MadWin, integendeel, het spel volledig transparant speelt met dit spel, door zich volledig willekeurig te herpositioneren (en toch statistische controle te verzekeren).
Voorheen werden er altijd ongeveer 25 cheques per dag gewonnen, gespreid over de dag en de tijd..... Nu staat er niets vast en is het afhankelijk van het geluk van de spelers en de getoonde animatie, het is alsof je een kraskaart neemt, je weet dat je een kans van 1 op 4 hebt om te winnen.(en het is niet omdat je 12 tickets neemt dat je 3 overwinningen hebt!)
Ik denk dat het probleem er kan zijn, want het is het begin van dit principe, het is normaal om voorzorgsmaatregelen te nemen en dus minder belangrijke kansen..... maar goed de eerste tour liet ons zien dat deze referentiekansen om een cheque te winnen kunnen worden verhoogd!

De jackpot is nu natuurlijk gemakkelijker te winnen. Maar logischerwijs moet het altijd moeilijker te krijgen zijn dan de 100€ cheque..... en als ik me niet vergis, won niemand 100€ voor de eerste ronde..... waardoor je je zelfs afvraagt of je deze keer de jackpot moet raken!

MadWin heeft zijn ernst bewezen aan ons vele malen, en ik hoop dat ik heb vernietigd een beetje uw twijfels over het spel .... naar mijn mening, het enige wat ons te veel prikkelt is dat er een kalibratie van de kansen een beetje te veilig voor de site .... die heeft geleid tot een schuur die heeft moeten verdelen in de 4000€ in vergelijking met de andere operaties die een beetje meer dan het dubbele (als ik niet verkeerd ben!!!!)

Sinon op het spel principe (zelfs als we nog steeds moeten evolueren!) Ik vind het erg goed, het is dynamisch, het is dynamisch, het is een kans voor iedereen, beloningen voor de meest volhardende (zelfs als je niet hoeft te spelen voor deze bonus!), en het is een beetje minder eentonig dan de andere operaties.... Het mist gewoon, zoals gewoonlijk, mijn deel van de interactie 😂 En

dan gewoon een PS die er niets mee te maken heeft; wat gebeurt er met de verzendafdeling ? wanneer ga je weer cadeaus versturen? Bij voorbaat dank aan 😉

webmaster
1629 
29/05/2009 12:27:21

In mapi26 publiceer

ik deze boodschap op een uitzonderlijke basis, net als voor Iriskel, als onderdeel van uw trouw aan ons voor een lange tijd.

Wees u er echter van bewust dat een dergelijk bericht onaanvaardbaar is. Als u op zoek bent naar oplichting op het internet, denk ik dat u geen moeite zult hebben om ze te vinden in Frankrijk of in het buitenland, net zoals u veel sites zult vinden die zeer aantrekkelijke inkomsten pomesses weergeven, maar houden ze ze ze echt vast?

MadWin bestaat al bijna 9 jaar, wat waarschijnlijk de beste garantie is voor vertrouwen. Onze lijsten met winnaars worden getoond, zodat u perfect weet wie wat wint en wij zijn volledig in overeenstemming met de Franse wetgeving: de naam van onze gerechtsdeurwaarder staat op de website, u heeft de vrijheid om contact met hem op te nemen.

Ik ontken niet dat er soms wat problemen zijn (met betrekking tot cricri04's post), soms een beetje lang op te lossen, soms ook omdat je verzoeken heel specifiek zijn, maar geef toe dat je niet zou blijven spelen op MadWin (en onze andere sites) als je je geschenken niet zou ontvangen! Om nog maar te zwijgen van het feit dat voor jullie drieën de lange lijst van geschenken die jullie gewonnen hebben (en dat is natuurlijk welverdiend) veel van onze spelers kwijlen!

Tot slot, we doen ons best om altijd beter te worden, u altijd beter tevreden te stellen en we danken u oneindig voor uw steun, want het is duidelijk dankzij onze spelers dat MadWin bestaat!

Goede spelletjes!
Het web'.

cricri04
329 
29/05/2009 02:57:06

Hallo iedereen!

Hey hey hey hey hey, een webby die de vlieg neemt, het is grappig om te zien! 😉 Nou,

ik heb veel leuke dingen gezegd sinds ik begon te spelen op MadwinMadWin.. maar je moet ons ook begrijpen, we kunnen ons gemakkelijk verlaten voelen omdat we vaak geen feedback hebben!
Het forum censureert een aantal berichten (hoewel het mij nooit is overkomen!) maar bovenal krijgen we niet altijd een antwoord op een aantal gepubliceerde berichten waarvan de vraag of vragen alleen door jou, lieve webby..... beantwoord kunnen worden, wat soms de indruk geeft van totale onzichtbaarheid.

Bovendien, wat mij betreft, is mijn vip-klantenvertegenwoordiger volledig onzichtbaar (terwijl het een paar jaar geleden juist het tegenovergestelde was....) ! Ze beantwoordt me niet langer voor belangrijke problemen op mijn account en mijn geschenken.... dus ik durf me de monoloog niet eens voor te stellen als ik haar over de site vertelde!

Om terug te komen op Barnum, het is waar dat het principe van alles om te behagen en een goede dynamiek toelaat..... aan de andere kant, zult u mij niet doen geloven dat Barnum de werking van de maand is die voor u het duurst was!
Aan de andere kant verwijt ik de site dat het tot op het bot een principe gebruikt dat werkt..... Ik leg me toe, in plaats van er 3 à 4 maanden achter elkaar hetzelfde principe op na te houden en dan te veranderen als het niet meer wordt geaccepteerd.... Ik stel voor dat je verschillende principes hebt en ze te laten werken, we vinden een schuur in 3 maanden voor een maand, en daarvoor zouden we 2 verschillende operaties hebben gehad, en dat zou enkele maanden later op de site terugkomen.... het zou op zijn minst de verdienste hebben van het creëren van een goede dynamiek op de operaties!

Nou, de boodschap wordt lang, dus ik geef je alle grote kussen!

mapi26
54 
28/05/2009 18:48:36

100% met u eens.
De "barnum"-operatie is zelfs beperkt tot fraude, aangezien niet alleen de zogenaamde "x maal meer kans om n euro's te winnen" in bepaalde tijdspannes bijna altijd vals blijken te zijn wanneer het bedrag hoger is dan 10 euro. Je zou bij een deurwaarder moeten kijken of dit alles legaal is. Ik denk niet dat mijn boodschap doorkomt.
Mapi26

webmaster
1629 
28/05/2009 18:46:26

H

ello🙋 Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen mening!
Zoals ik al geschreven had, was Barnum een groot succes en daarom zijn we blij om het te vernieuwen!

Onmogelijk om iedereen tevreden te stellen, dat gezegd zijnde, wil ik je eraan herinneren dat het Spel van de Maand een BONUS-spel is dat tot doel heeft om je wat extra kansen te bieden om prijzen te winnen met je credits!

Bovendien, lieve Iriskel, misschien zal je op een dag een paar mooie woorden tegen ons zeggen, je die zo trouw aan ons zijn (en ik dank je daar heel erg voor), ik zal uiteindelijk niet begrijpen waarom je blijft spelen op MadWin! 😉 We weten

ook dat we uw berichten altijd lezen, en zoals voor alle spelers die ons trouw zijn en ons vaak schrijven, zijn we bijzonder aandachtig voor hen, hoewel het voor ons, nogmaals, onmogelijk is om één MadWin MadWin persoon te maken, en dus "uw" ideale MadWin. Helaas zijn uw berichten vaak erg agressief, maar we willen dit soort berichten hier niet publiceren........

Tot slot, kijk goed naar Barnum's animaties, u zult zien dat de kans om te winnen veel groter is dan u denkt.....

Goede spelletjes!
Het web'.

iriskel
541 
28/05/2009 17:37:10

Ik weet nooit of mijn boodschap doorkomt!
Hier komt Barnum weer!!!!!!! Met meer kans om te winnen??
5 euro misschien (zingen) ! Ik zal geld besparen ! Ik was niet blij met de vorige! Ik geloof niet in deze! Ik geloof niet in deze! Met de
"je hebt 10 kansen om te winnen" en op dezelfde manier! Uiteindelijk won
ik veel minder dan de investering !:-v als voor de medailles! 10 euro, 250 medailles! Het is al niet gemakkelijk,
maar om 100 euro te krijgen, moet je minstens 10 keer meer uitgeven!
Kortom, het is niet slecht! Minder uitgaven!





DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden