Speler zorana plaatste een bericht op 13/01 10:41 op het MadLotto Forum: De controle van webpagina's ontgrendelen. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  4 9 15 16 31 48  : Winnaars : 828 

onderwerp:  De controle van webpagina's ontgrendelen
xori1
114 
26/05/2009 22:08:46

Hello🙋 Ik
zou geneigd zijn u te antwoorden..... neem een boek....bereid lessen voor....corrigeer het huiswerk van de leerlingen....😉😂 maar goed...je bent een volwassene en een leraar! zodat je begrijpt dat de "baas" het recht heeft om de toegang tot het internet te autoriseren of te beperken op de werktijden nr....🤢 Aller moed...het is moeilijk een klus waarbij je de temps😀😂 moet doden.

Guizmore
111 
26/05/2009 20:19:49

Hallo zorana, het is inderdaad mogelijk, ik denk dat je ook de controle over de webpagina's hebt.
Helaas kun je dit niet kapen, behalve om toestemming te vragen om naar MadWin te gaan voor de computer die je gebruikt, maar ik weet niet of het mogelijk is om de computers individueel te ontgrendelen.

Om een kleine persoonlijke opmerking af te ronden, vind ik het echt vreemd om leraren te verbieden om in hun vrije tijd naar de sites te gaan die ze willen bezoeken.

Ik wens u echter een zeer goede afloop van de dag op de site.
Oprecht,
Guizmore.

zorana
13/01/2009 10:41:58

Hallo,

ik ben leraar aan de universiteit en ik heb elke dag veel uren honger, drie tot vier: -(..... Bij mijn aankomst in de school merkte ik dat een beleid van controle van alle acties van zowel leraren als leerlingen hier zeer sterk geworteld was. Als ik op Madwind probeer te spelen, verschijnt er altijd een pagina "probeer het later nog eens". Ik heb echter nooit toegang gehad tot de spellen. Ik denk aan een controle van de 8-. Zou dat mogelijk zijn? Hoe kunnen we het omleiden?

Met vriendelijke groeten, Zorana |



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden