Speler sunred plaatste een bericht op 06/02 13:51 op het MadLotto Forum: onderwerp. J-C. Van Damme. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers

Laatste loting  2 8 16 20 28 36  : Winnaars : 823 

onderwerp:  onderwerp. J-C. Van Damme
sunred
116 
06/02/2010 13:51:33

Let op:
"Er zijn mensen die er niet in geslaagd zijn omdat ze zich niet bewust zijn, ze zijn niet "bewust". Ze zijn niet om de aandacht van het weten dat ze bestaan. De armen, ze weten het niet. We moeten mensen wakker maken. Met andere woorden, er zijn mensen die hun werk doen, die studeren, die een diploma hebben, die met dit alles in contact staan. Je hebt het koud en je hebt altijd een snack. Je moet je neus blazen. Wilt u een zakdoek? Er zijn dus mensen als deze die zich daar niet van bewust zijn. Ik ben me ervan bewust, zie je, het is een voorbeeld, ik ben me ervan bewust.
JC Van Damme.
-----------------------------------------------------------
De vrouw
"Een zwangere vrouw is zich er bijvoorbeeld van bewust dat zij een kind verwacht..... "
J.C. Als we de lucht uit de lucht halen, zouden alle vogels op de grond vallen.....En ook de vliegtuigen......... Tegelijkertijd kan je de lucht niet aanraken....hij bestaat en bestaat niet...hij voedt de mens zonder dat hij honger heeft....hij is magisch....de lucht is mooi en tegelijkertijd kun je hem niet zien, hij is zacht en je kunt hem niet aanraken....de lucht is een beetje zoals mijn hersenen..... "
J.C.
(fluitjestoten)



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden