Registratie bij MadLotto is volledig gratis en je kunt ook games spelen zonder verbinding in demomodus.

Laatste loting  2 7 12 19 35 41  : Winnaars : 1423 
Wettelijke vermeldingen
Mentions Légales
Mentions Légales

Connectez-vous en cliquant ci-dessous lien ici De MadLoto-website wordt uitgegeven door DreamCentury Entertainment, met het hoofdkantoor in Parijs, Frankrijk.

Intracommunautair BTW-nummer : FR83434076899
DUNS Number : : 397565925

CEO : Gilles GABRIEL-SABATIER

Klantenservice
Voor vragen of informatie met betrekking tot de Gebruiksvoorwaarden, Verordeningen of Privacybeleid kan het lid contact opnemen met onze Online Klantenservice. door hier te klikkenVoor vragen of informatie met betrekking tot de Gebruiksvoorwaarden, Verordeningen of Privacybeleid kan het lid contact opnemen met onze Online Klantenservice. door hier te klikken

MadLoto Gebruiksvoorwaarden en Algemeen Reglement

PrivacybeleidOntdek MadLotto, de gratis online loterij om elke dag tot 5.000,00 EUR aan geschenken te winnen bij elke trekking! Inschrijven is gratis en snel: Schrijf je nu in door je hierboven in te schrijven!

Elke dag vullen enkele duizenden spelers hun twee loteroosters in om geschenken en geld te winnen met de MadLotto gratis loterij! Elke speler kan deelnemen aan twee lotto's en proberen tot 5.000,00 EUR aan geschenken voor elk van hen te winnen! Uw lotto grid is een winnaar van slechts twee correcte getallen! Bovendien vergroot je je kansen om te winnen met de gratis kleur, peer en sectie bonussen die je nog meer cadeaus opleveren!
DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2020 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden