MadLoto Free Lotto: Win gratis geschenken en geld voor gratis

Registratie bij MadLoto is volledig gratis en je kunt ook games spelen zonder verbinding in demomodus.

MadLotto's logo
Wettelijke vermeldingen


De MadLotto wordt gepubliceerd door DreamCentury Entertainment, een bedrijf met een kapitaal van 137.204,10 euro, ingeschreven in het handelsregister van Parijs, FRANKRIJK.
De maatschappelijke zetel is gevestigd te 7, Beaujon 75008 Parijs, FRANKRIJK.

Intracommunautair BTW-nummer : FR83434076899
DUNS Number : : 397565925

Directeur : Gilles GABRIEL-SABATIER

IP-adres van de server:10.132.1.202
De klantendienst
Voor vragen of informatie met betrekking tot de Gebruiksvoorwaarden, Verordeningen of Privacybeleid kan het lid contact opnemen met onze Online Klantenservice. door hier te klikkenVoor vragen of informatie met betrekking tot de Gebruiksvoorwaarden, Verordeningen of Privacybeleid kan het lid contact opnemen met onze Online Klantenservice. door hier te klikken

MadLotto Gebruiksvoorwaarden en Algemeen Reglement

PrivacybeleidOntdek MadLotoMadLotto de gratis online loterij om elke dag tot 5.000,00 EUR aan geschenken te winnen bij elke trekking! Inschrijven is gratis en snel: Schrijf je nu in door je hierboven in te schrijven!

Elke dag vullen enkele duizenden spelers hun twee loteroosters in om geschenken en geld te winnen dankzij de MadLoto gratis loterijMadLotto Elke speler kan deelnemen aan twee lotto's en proberen tot 5.000,00 EUR aan geschenken voor elk van hen te winnen! Uw lotto grid is een winnaar van slechts twee correcte getallen! Bovendien vergroot je je kansen om te winnen met de gratis kleur, peer en sectie bonussen die je nog meer cadeaus opleveren!
DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

Copyright1999-2019 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden