Speler webmaster plaatste een bericht op 12/01 19:26 op het MadLotto Forum: QuoVerbis: nieuwe Word Bonus!. Beantwoord hem op MadLotto en ruil met andere spelers - Pagina 2

Laatste loting  15 25 37 38 40 49  : Winnaars : 812 

onderwerp:  QuoVerbis: nieuwe Word Bonus!
jones83
14/01/2011 20:51:18

Hallo

we accepteren uw mening volledig en lezen ze aandachtig. Aan de andere kant, om te zeggen dat we u voor "narren" houden, vind ik dat zeer betreurenswaardig. Ik zou zo graag jullie meningen, positief of negatief, kunnen lezen zonder zulke dingen te hoeven lezen... Het zou prettiger en constructiever zijn!

De diversiteit aan puzzels is een verzoek dat al jaren aan ons wordt gedaan (Bonus Mots zijn een spel dat al lang op onze sites aanwezig is... en altijd met hetzelfde succes!). Wat we ook doen, we zullen nooit in staat zijn om iedereen tevreden te stellen, maar op dit Spelpunt ben ik er absoluut van overtuigd dat de overgrote meerderheid van de spelers gelukkig zal zijn. Wij lezen uw mening in ieder geval aandachtig!
Wat betreft de toewijzing van Game Punten , daar houden wij toezicht op. Vinden we dat er te weinig Game Punten worden toegekend, dan doen we uiteraard wat nodig is.

Ik hoop dat ik erop kan rekenen dat je je vrijuit blijft uiten, maar zonder kwetsende woorden jegens ons te gebruiken!

Goede spellen!
Het web'



Hallo van wat ik lees is niemand tevreden!!!
het bewijs dat niemand een positieve mening geeft zal dit spel niet meer spelen, pers, ik speelde dit spel omdat ik van woordspelletjes hou, nu speel ik boul'hyppo om een klein Spelpunt te verzamelen, maar dit spel heeft geen interesse voor mij !!🙁 n): maar het maakt het kind in ieder geval blij, dat is het al
GroetjesQ
Hallo van wat ik lees is niemand tevreden

enniev
14/01/2011 20:02:01

Dus daar, ik die nooit klaag, ik ben erg teleurgesteld door de nieuwe formule, en ik vind dit spel helemaal niet leuk meer!!!!
We mogen niet vergeten dat het doel is om plezier te hebben, om te ontspannen!!!
En laat je niet afschrikken door regelwijzigingen of aanpassingen die sowieso niet spelervriendelijk zijn.
Ja, jammer!

rintintin2
80 
14/01/2011 19:33:50

of zelfs in staat zijn om aan het begin van het spel een raster te kiezen, waarom niet?

clomart
14/01/2011 14:44:06

Hetzelfde geldt voor mij, veel teleurstelling, vooral omdat het oude rooster maar een paar keer verschijnt, terwijl de nieuwe alomtegenwoordig zijn - ik denk dat de roosters in gelijke hoeveelheden moeten verschijnen!! 😈

COCANI
14/01/2011 14:37:53

Ik ben 73 jaar oud en ik ben volledig verloren met deze nieuwe roosters, ik ben niet langer geïnteresseerd in het spelen met deze nieuwe formule, te ingewikkeld voor mij omdat ik moeite heb om te lezen, te slecht, dit spel fascineerde me.

RAMILO
22 
14/01/2011 09:52:55

😡 Ik geef Word Bonus op, gecompliceerd, oninteressant, bovendien zijn er vaak bestaande woorden afgewezen, klaar voor mij!

jcrh
14/01/2011 09:19:35

Geen nieuw raster, ik zal niet meer spelen! 😈!

webmaster
1629 
13/01/2011 14:28:55

Hallo 🙋 wij

nemen uw mening perfect aan en lezen ze aandachtig door. Aan de andere kant is het erg jammer om te zeggen dat we denken dat je "buffons" bent. Ik zou graag uw mening, positief of negatief, kunnen lezen zonder dat ik die dingen hoef te lezen..... Het zou aangenamer en constructiever zijn!

De diversiteit van de roosters is een verzoek dat al jaren aan ons wordt gedaan (Bonus Words is een spel dat al jaren op onze sites aanwezig is voor..... een lange tijd.... en altijd met hetzelfde succes! Wat we ook doen, we kunnen nooit iedereen tevredenstellen, maar op dit punt ben ik er absoluut van overtuigd dat de overgrote meerderheid van de spelers tevreden zal zijn. Wij lezen uw mening toch aandachtig door!
Wat de toewijzing van punten betreft, houden wij hier toezicht op. Als we vinden dat er te weinig punten worden toegekend, zullen we uiteraard doen wat nodig is.

Ik hoop dat ik erop kan rekenen dat u zich vrijelijk kunt blijven uitdrukken, maar zonder kwetsende woorden tegen ons te gebruiken!

Goede spelletjes!
Het web'.

jones83
13/01/2011 12:21:21

Blijkbaar is er alles aan gedaan om het mogelijk te maken om van dit spel af te komen..... nieuwe en meer gecompliceerde formule en natuurlijk de toewijzing van MadPoints en dit alles van de ene dag op de andere !
Met dank aan de beheerders!
Ik zou zelfs willen voorstellen dat ze spellen online zetten zonder punten toe te kennen, zodat iedereen er baat
bij heeft!!!!!!!

Hallo, geheel in overeenstemming met uw mening, alles wordt gedaan in dit amendement om ervoor te zorgen dat we zo weinig mogelijk punten hebben wanneer het een van de spellen was die de meeste punten hebben verdiend..... het moet het gevolg zijn van de crisis, MadWin moet geld willen besparen..... in principe worden degenen die betalen (en ik ben niet een van hen, maar het was praktisch de enige die ik speelde) verward met buffons 🤡 maar het is erg modieus deze dagen! 🙁n):🙁n):🙁n):🙁n):🙁n):

perigorden63
13/01/2011 09:35:11

Blijkbaar is er alles aan gedaan om het mogelijk te maken om van dit spel af te komen..... nieuwe en meer gecompliceerde formule en natuurlijk de toewijzing van MadPoints en dit alles van de ene dag op de andere !
Met dank aan de beheerders!
Ik wil zelfs voorstellen dat ze spellen online zetten zonder punten toe te kennen, zodat iedereen ervan kan profiteren!!!!!



DreamCentury logo
Gratis Lotto zonder verplichting, Gratis Loterij en Geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden